Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UIMITOR! Cata cate beneficii are varza Kale

Publicat:

Are mai multa vitamina C decat o portocala - 67g de contine 134% din doza zilnica recomandata de vitamina C, in timp ce o portocala de 131g contine doar 113%. Cu alte cuvinte, contine o cantitate dubla de vitamina C.

Este regina vitaminei A - Varza Kale este campioana si la aceasta vitamina extrem de importanta - contine 133% din doza zilnica recomandata de vitamina A, mai mult decat orice alta leguma verde.

Are mai mult calciu decat laptele - Nu prea merge sa compari o leguma verde cu laptele, dar Kale este campioana si la aceasta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sticla este recomandata pentru a pastra apa de baut?

17:05, 01.07.2024 - Toți știm cat de important este sa ne menținem hidratați, dar știați ca alegerea sticlei din care bem apa poate avea un impact semnificativ asupra sanatații noastre și a mediului? Hai sa exploram impreuna ce materiale sunt cele mai bune pentru sticlele de apa și de ce ar trebui sa ținem cont atunci…

BOALA FICATULUI GRAS Alimentația recomandata in caz de ficat gras.

00:25, 25.06.2024 - Boala ficatului gras este o acumulare de grasimi in ficat care poate afecta organul și poate duce la complicații grave. Factorii de risc pentru aceasta afecțiune includ obezitatea, o alimentație bogata in grasimi, consumul ridicat de alcool și diabetul zaharat. The post BOALA FICATULUI GRAS Alimentația…

Pui de balta, delicatesa bucatariei franceze: bogate in proteine, omega-3, vitamina A și potasiu

10:25, 09.06.2024 - Termenul este, evident, un eufemism pentru ceva ce ar suna un pic mai puțin prietenos unora: picioare de broasca. Dar reprezentarea nu este deloc departe de adevar, pentru ca atat textura, cat și gustul, sunt foarte apropiate de cele ale carnii de pui.

Leguma-fruct care poate fi consumata in exces. Dr. Mihaela Bilic: „Nu conține fructoza și este bogata in fibre și minerale“

16:46, 16.05.2024 - Este sezonul roșiilor cu gust romanesc, care pot fi consumate fara limita de cantitate. Este este o leguma-fruct ce nu treabuie sa lipseasca din meniul oricarei zile de vara. Are puține calorii, peste 95% apa, multe fibre și minerale, susține nutriționistul Mihaela Bilic.

Un medic trage semnalul de alarma: Aceste legume ingroașa sangele. Cazurile in care trebuie sa le eliminam din alimentație

12:41, 23.04.2024 -   Hipercoagulabilitatea poate fi cauzata de diverse factori, inclusiv inflamații cronice, mutații genetice, excesul de globule roșii sau proteine in organism. In acest context, medicul avertizeaza ca exista anumite legume care pot afecta negativ coagularea sangelui in aceste situații. Consumul acestor…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…


Ce parere ai despre aceasta stire?