Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE va decide, până vineri, noile SANCȚIUNI la adresa Rusiei. Ce sectoare sunt vizate

Publicat:

Noul set de sancțiuni va fi prezentat maine de ambasadorilor celor 28 de țari membre, urmand ca o decizie sa fie luata pana vineri, a anunțat ministrul italian de , potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana a ajuns la un acord de principiu privind noi sanctiuni la adresa Belarusului

17:35, 26.06.2024 - Uniunea Europeana a ajuns miercuri la un acord de principiu asupra unui nou pachet de sanctiuni la adresa Belarusului cu scopul de a consolida restrictiile impuse Rusiei pentru razboiul sau impotriva Ucrainei si pentru a o impiedica sa le eludeze, informeaza EFE, relateaza Agerpres.

UE a pus-o pe lista de sancțiuni pe banușka - Mama lui Kadirov, printre zecile de persoane vizate

22:26, 24.06.2024 - Cea mai recenta lista de sancțiuni a UE impotriva Rusiei conține o babușka.Aimani Kadyrova, mama in varsta de 70 de ani a domnitorului razboiului cecen Ramzan Kadirov, s-a numarat printre cele aproape 70 de persoane și 47 de companii care au ajutat la invazia Rusiei in Ucraina și

Ministrii europeni de externe adopta un nou pachet de sanctiuni la adresa Rusiei pentru razboiul inceput in Ucraina

19:00, 24.06.2024 - Ministrii europeni de externe au adoptat luni un nou pachet de sanctiuni, cel de-al 14-lea, la adresa Rusiei pentru razboiul inceput in Ucraina. La reuniunea de astazi de la Luxemburg, ultima sub presedintia belgiana a Uniunii, cei 27 de sefi ai diplomatiilor vor pune la punct si ultimele detalii ale…

Noi sancțiuni impotriva Rusiei, din cauza razboiului. Sunt vizate tehnologiile cu dubla utilizare

13:00, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi, 20 iunie 2024, un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene.

Haos in Rusia dupa ce SUA a impus noi sancțiuni. Bursa din Moscova se prabușește. GRAFIC

12:10, 13.06.2024 - Bursa de la Moscova a anunțat joi ca inceteaza tranzacționarea cu dolari și euro. Anunțul a venit in aceeași zi in care Statele Unite au introdus un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei.

Tranzactiile in dolari si euro, oprite la cea mai mare bursa din Rusia, din cauza unor noi sanctiuni ale SUA

20:30, 12.06.2024 - Noile sanctiuni ale SUA impotriva Rusiei opresc tranzactionarea in dolari si euro pe principala sa piata financiara, au declarat miercuri grupul Moscow Exchange, bursa si banca centrala, transmite CNBC, citat de news.ro.

Zelenski, tot mai vehement, și in același timp critic, la adresa lui Biden, pe tema armelor NATO. ”Putin nu este nebun. El este periculos”

17:30, 31.05.2024 - Zelenski a inceput sa vorbeasca direct la adresa lui Biden, pe problema armelor NATO pe care nu are voie sa le foloseasca pentru a lovi ținte de pe teritoriul Rusiei, intr-un interviu pentru The Guardian.

UE adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru incalcari ale drepturilor omului si acte de represiune

17:35, 28.05.2024 - Comisia Europeana saluta adoptarea de catre Consiliul UE a unui nou regim de sanctiuni impotriva represiunii accelerate si sistematice a drepturilor omului, a democratiei si a statului de drept de catre autoritatile ruse, potrivit unui comunicat transmis de CE.


Ce parere ai despre aceasta stire?