Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UDMR şi Partidul Civic Maghiar au semnat un acord de colaborare. Ediţie Specială TVR News

Publicat:

Presedintele UDMR, viceprim-ministrul , si presedintele , , au semnat, vineri, un acord de colaborare pe termen mediu si lung apoi sustin o conferinta de presa la sediul UDMR din Cluj. TVR News transmite LIVE declaratiile.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Moment istoric: acord de asistența militara reciproca in 'caz de agresiune' semnat intre Rusia și Coreea de Nord

19:35, 19.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat miercuri cu dictatorul nord-coreean un acord al unui parteneriat strategic - al carui continut nu a fost dezvaluit -, insa potrivit liderului de la Kremlin acesta prevede o asistenta reciproca in cazul unei ”agresiuni”, relateaza AFP, arata News.ro.

Putin si Kim au semnat un acord de parteneriat strategic

12:36, 19.06.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, si liderul nord-coreean, Kim Jong Un, au semnat miercuri, la Phenian, un acord de parteneriat strategic, relateaza agentiile de presa ruse, conform France Presse.

Nova Poshta și rețeaua europeana de hypermarket-uri Kaufland au semnat un acord de colaborare

12:10, 14.06.2024 - Acum, puteți primi coletele la poștomatele Nova Poshta, situate langa hypermarket-urile Kaufland. Pana la finele anului poștomatele Nova Poshta vor fi instalate langa toate hypermarket-urile Kaufland din Moldova.

Zi istorica. Joe Biden și Volodimir Zelenski au semnat un acord de securitate, in cadrul intalnirii Grupului celor 7

22:41, 13.06.2024 - Președintele american Joe Biden și liderul ucrainean Volodimir Zelenski au semnat un acord bilateral de securitate. Documentul dintre Statele Unite ale Americii și Ucraina a fost semnat joi, 13 iunie 2024, in cadrul intalnirii Grupului celor 7 (G7). Intalnirea are loc in Italia.

Kelemen Hunor: „Este cel mai bun rezultat la toate tipurile de alegeri”

22:36, 10.06.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca formatiunea sa a obtinut cele mai bune rezultate la alegeri in ultimii 20 de ani. „Putem afirma fara sa exageram ca din 2004 este cel mai bun rezultat la toate tipurile de alegeri. Aceasta noua reusita…

Romania și alte 16 țari au semnat o declarație comuna pentru un acord de incetare a focului in Gaza

20:06, 06.06.2024 - Președintele roman Klaus Iohannis se numara printre cei 17 șefi de stat care au semnat o Declarație comuna de susținere a unui acord de incetare a focului in conflictul dintre Israel și Hamas, conform Administrației Prezidențiale.

Parlamentul European și Comitetul Economic și Social European au semnat un nou acord de cooperare pentru a consolida și extinde implicarea societații civile in elaborarea viitoare a politicilor la nivelul UE

21:00, 14.05.2024 - Marți, 14 mai, președinții Comitetului Economic și Social European (CESE), Oliver Ropke, și al Parlamentului European (PE), Roberta Metsola, au semnat un acord de cooperare pentru a consolida relațiile dintre cele doua instituții și rolul general al Comitetului in calitate de consilier politic al Parlamentului…

A fost semnat un Acord de colaborare pentru combaterea abuzului asupra copiilor

15:50, 08.05.2024 - Direcția de Poliție a municipiului Chișinau și Centrul Național de Prevenire a Abuzului fața de Copii au semnat un Acord de Colaborare menit sa intareasca eforturile comune de prevenire și combatere a abuzului asupra copiilor și a violenței in familie. Prin intermediul acestui acord, cele doua instituții…


Ce parere ai despre aceasta stire?