Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: UE pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei, însă nu a fost luată încă o decizie

Publicat:

a decis marți sa pregateasca noi sancțiuni impotriva Rusiei, in contextul lipsei unei detensionari in criza ucraineana, lasand pe seama unei noi reuniuni care va avea loc luni hotararea de a le pune in aplicare, au indicat surse europene, potrivit AFP.

Foto: (c) /REUTERS

Ambasadorii celor 28 de state membre au decis 'sa intensifice' pregatirea de noi sancțiuni, care vor ramâne la stadiul de masuri țintite, a precizat una dintre surse.

Însa, luând în considerare faptul ca situația de pe…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana a aprobat un pachet de ajutor pentru Ucraina care va fi finanțat din banii confiscați ai rușilor (surse)

18:06, 24.06.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei.

Ambasadorii celor 27 de state UE au aprobat un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina

14:10, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 de tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet substantial de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene, relateaza AFP si Reuters.

Premiera: UE aproba primele sancțiuni impotriva gazului rusesc

13:10, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet "substantial" de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene, relateaza AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

Ambasadorii celor 27 state UE au aprobat un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei

13:06, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet „substantial” de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii...

Noi sancțiuni impotriva Rusiei, din cauza razboiului. Sunt vizate tehnologiile cu dubla utilizare

13:00, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi, 20 iunie 2024, un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene.

UE a aprobat cel de-al 14-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Acesta „prevede noi masuri țintite”

13:00, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet „substantial” de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene. Acesta este al 14-lea pachet de sanctiuni adoptat de UE impotriva Rusiei de la inceputul…

Rușii, trimiși sa faca afaceri in Marea Arctica. UE pregatește un nou pachet de sanctiuni

21:11, 08.05.2024 - Uniunea Europeana (UE) continua sa sanctioneze Rusia la peste doi ani dupa ce a invadat Ucraina, iar ambasadorii Celor 27 se reunesc miercuri seara la Bruxelles pentru a discuta despre un nou pachet de sanctiuni, al 14-lea de la inceputul razboiului, relateaza RFI. Noutatea este ca cei 27 vizeaza de…

Germania intervine decisiv in favoarea Ucrainei: se pregatește o mare lovitura impotriva Rusiei - VIDEO

00:00, 05.04.2024 - Statele NATO au marcat 75 de ani de la formarea alianței, iar Germania anunța pe aceasta cale ca sprijina Ucraina in lupta cu Rusia.Belinul a anunțat ca va cauta sisteme de aparare aeriana Patriot pentru Ucraina la toate țarile.


Ce parere ai despre aceasta stire?