Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina se înarmează până în dinți! Ce armament greu i-au trimis până acum SUA și europenii

Publicat:

Ucraina se inarmeaza pana in dinți! Ce armament greu i-au trimis pana acum SUA și europenii Ucraina se inarmeaza pana in dinți! Ce armament greu i-au trimis pana acum SUA și europenii Nou armament vine in ajutorul ucrainienilor, in conflictul cu rușii. Ucraina a primit avioane de vanatoare și piese de schimb pentru avioanele avariate avioane pentru a-și consolida forțele aeriene a declarat marți Pentagonul, refuzand sa precizeze numarul de avioane […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski le cere din nou aliatilor armament cu raza lunga de actiune pentru a ataca Rusia. „Este intru totul justificat”

14:55, 24.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut din nou acordul aliaților ca Ucraina sa atace in „adancime” in Rusia. „Avem nevoie de capacitati suplimentare cu raza lunga de actiune”, afirma Volodimir Zelenski.

SUA: Ucraina poate folosi arme americane pentru a lovi ținte in interiorul Rusiei. „Nu e vorba despre geografie. Este bun simț”

10:40, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, a afirmat joi Pentagonul, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Cum a obținut Ucraina permisiunea lui Joe Biden sa foloseasca arme americane impotriva unor ținte din Rusia

15:35, 02.06.2024 - O coaliție de oficiali și parlamentari a lucrat in culise pentru a-l convinge pe președintele american Joe Biden sa ridice restricțiile asupra utilizarii de arme occidentale impotriva unor ținte militare din teritoriul Rusiei. Eforturile in acest sens au fost grabite de ofensiva transfrontaliera lansata…

SUA pregatesc un pachet de armament in valoare de 275 de milioane de dolari pentru Ucraina

09:10, 24.05.2024 - Statele Unite pregatesc un pachet de ajutor militar de 275 de milioane de dolari pentru Ucraina, care va include obuze de artilerie de 155 mm, munitie aeriana de precizie si vehicule terestre, au declarat joi trei oficiali americani pentru Reuter, citat de news.ro.

Pentagonul urgenteaza trimiterea de rachete Patriot in Ucraina. Ce arme mai sunt incluse in pachetul de ajutor de 6 miliarde de dolari

09:40, 27.04.2024 - Pentagonul spune ca va „grabi” trimiterea de rachete de aparare aeriana Patriot și muniția de artilerie in Ucraina, ca parte a noului sau pachet de ajutor militar de 6 miliarde de dolari, care vine din ajutorului de 61 de miliarde aprobat de Congresul SUA.

Era pacii in Europa s-a incheiat: Rusia produce armament cat pentru a se lupta cu tot continentul (Kuleba)

18:55, 24.04.2024 - Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, saluta pachetul de ajutor din partea SUA in valoare de 61 miliarde de dolari, adoptat marti de Congres dupa indelungi tergiversari, dar avertizeaza, intr-un interviu pentru The Guardian, ca noile livrari militare catre Ucraina nu vor schimba imediat situatia…

Decizia care schimba cursul razboiului: cand vor trimite SUA armele in Ucraina

21:35, 21.04.2024 - Pentagonul este pregatit sa trimita ajutor militar Ucrainei dupa ce Senatul va vota marți pachetul care urmeaza sa fie semnat de Biden, astfel ca va trece mai puțin de o saptamana pana cand unele arme vor ajunge pe campul de lupta, informeaza Mediafax.

UE inarmeaza Republica Moldova pe fondul temerilor ca razboiul s-ar putea raspandi in Moldova prin Transnistria

02:30, 11.04.2024 - Uniunea Europeana intenționeaza sa acorde un ajutor militar letal Moldovei, a declarat ambasadorul UE in Moldova, Janis Mazeiks, reporterilor la Chișinau pe 10 aprilie, noteaza Kyiv Independent.Moldova, ca și vecina sa Ucraina, este o țara candidata la UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?