Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: Rivalii în alegerile prezidenţiale s-au jignit reciproc în cadrul singurei dezbateri, organizată pe un stadion

Publicat:

Fata in fata pentru prima data, cei doi rivali in alegerile prezidentiale din Ucraina si-au adresat jigniri unul altuia vineri pe cel mai mare stadion al tarii, un cadru neobisnuit, dupa imaginea unei campanii din care actorul de comedie iese mare favorit, relateaza AFP.

Cu doua zile inainte de cel de al doilea tur, actorul de 41 de ani, novice in politica dar un showman de profesie, si presedintele la final de mandat , de 53 de ani, s-au infruntat in fata a mii de sustinatori adunati pe stadionul Olimpiski.

"Cum se face ca Ucraina, Ucraina,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski se declara convins ca Franta isi va mentine sprijinul pentru Ucraina si dupa alegerile cruciale din weekend

16:41, 27.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a declarat convins, intr-un comentariu facut joi, exclusiv pentru AFP, ca noul guvern francez ce va rezulta dupa alegerile legislative isi va mentine sprijinul pentru Ucraina in fata agresiunii rusești.

Trump ameninta ca va opri ajutorul pentru Ucraina inainte sa ajunga la Casa Alba, daca va castiga alegerile

19:30, 17.06.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, care urmareste realegerea in aceasta functie, l-a descris pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept "cel mai bun agent de vanzari" din randul politicienilor.

Extrema dreapta caștiga la limita in Austria inainte de alegerile legislative. Invins, Karl Nehammer anunța inasprirea luptei impotriva „imigrației ilegale”

10:25, 10.06.2024 - Partidul Libertatii (FPO, extrema dreapta) s-a plasat pe primul loc in alegerile europene desfașurate duminica, 9 iunie, in Austria, dublandu-și numarul de europarlamentari inainte de alegerile legislative programate in toamna acestui an.FPO (25,7% din voturi) este urmat de Partidul Popular (OVP, conservatori),…

Putin declara ca Ucraina trebuie sa organizeze alegeri prezidentiale: Manadatul lui Zelenski a expirat

08:06, 29.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca Ucraina ar trebui sa organizeze alegeri prezidentiale dupa expirarea mandatului de cinci ani al presedintelui Volodimir Zelenski, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Putin spune ca Zelenski nu are legitimitate, pentru ca nu organizeaza alegeri prezidențiale in Ucraina

15:41, 17.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a pus la indoiala vineri legitimitatea politica a omologului sau ucrainean, Volodimir Zelenski, cand a fost intrebat despre lipsa intentiilor de organizare a alegerilor prezidentiale in Ucraina.

Mandatul de președinte al lui Zelenski se incheie in 20 mai. Ce se va intampla in Ucraina dupa aceasta data

18:15, 11.04.2024 - Mandatul de cinci ani al lui Volodimir Zelenski in funcția de președinte al Ucrainei se incheie in mod oficial la 20 mai.Alegerile ar fi trebuit sa aiba loc la sfarșitul lunii martie, dar Parlamentul a amanat votul, deoarece țara se afla inca in razboi și sub legea marțiala.

Ucraina: Petro Poroșenko vrea din nou sa candideze la prezidențiale

18:00, 03.04.2024 - Fostul președinte ucrainean, Petro Poroșenko, spune ca se gandește sa candideze din nou la prezidențiale. „Daca ma intrebați daca am de gand sa candidez din nou la urmatoarele prezidențiale, raspunsul este da”, a declarat el pentru Al Jazeera, scrie hotnews.ro .

Umbra lui Vladimir Putin planeaza peste alegerile prezidențiale din Slovacia / Miza uriașa pentru razboiul din Ucraina

17:50, 03.04.2024 - Un fost premier pro-rus si un fost diplomat pro-occidental se vor confrunta sambata in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Slovacia, despre care analistii spun ca ar putea avea un impact semnificativ asupra relatiilor Bratislavei cu Moscova, relateaza AFP, conform AGERPRES. Cei doi candidati,…


Ce parere ai despre aceasta stire?