Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina limitează folosirea limbii ruse la televiziuni

Publicat:

Parlamentul de la Kiev a adoptat marti o lege care prevede ca trei sferturi dintre programele televiziunilor sa fie difuzate in ucraineana, masura care vizeaza restrangerea folosirii limbii ruse, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tentativa de lovitura de stat in Ucraina: SSU a dejucat planul care pornea revoluția la Kiev

10:30, 02.07.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SSU) a anunțat ca a reținut un grup de „provocatori”, grup care planuia sa incite la tulburari la Kiev și sa puna mana pe cladirea Radei Supreme (Parlamentul ucrainean).

Un parlamentar rus susține ca Moscova poate schimba regulile privind folosirea armelor nucleare

13:35, 23.06.2024 - Andrei Kartapolov, seful comisiei de aparare a Camerei inferioare a Rusiei, a declarat duminica, 23 iunie, ca țara condusa de Vladimir Putin poate modifica doctrina referitoare la momentul folosirii armelor nucleare daca amenintarile impotriva Rusiei cresc, a relatat agentia de știri rusa RIA Novosti,…

Ultimul obstacol pentru Moldova și Ucraina, inlaturat: Parlamentul unei țari da unda verde negocierilor de aderare

10:11, 21.06.2024 - Parlamentul olandez a votat joi pentru deschiderea negocierilor de aderare la UE a Moldovei și Ucrainei. Astfel a fost eliminat obstacolul ca UE sa poate deschide in mod oficial discuțiile de aderare cu ambele țari saptamina viitoare. Deși inca inainte de aceasta noul guvern olandez, condus de prim-ministrul…

Capitala intra in blocaj, pentru doua zile: Vizita președintelui Italiei la Chișinau limiteaza circulația și accesul oamenilor in unele locuri publice

09:41, 17.06.2024 - Primaria Chișinau informeaza ca astazi și maine va fi limitat temporar accesul persoanelor in anumite locuri publice din capitala. Masura este luata de poliție, in contextul vizitei oficiale in Republica Moldova a președintelui Italiei, E.S. dl. Sergio Mattarella, care va vizita Guvernul și Parlamentul.

Rusia – Ucraina, ziua 836: Putin spune ca nu are nevoie de arme nucleare pentru a caștiga razboiul

14:20, 08.06.2024 - Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu are nevoie sa foloseasca armele nucleare pentru a castiga conflictul din Ucraina, si ca nu vede existenta unor conditii pentru folosirea armelor nucleare, asa cum sunt ele prevazute in doctrina militara a Rusiei, desi nu exclude revizuirea acestei doctrine. Avem…

Folosirea armelor occidentale pe teritoriul Rusiei, doar o chestiune de timp. „Ucraina nu poate lupta impotriva Rusiei cu o mana legata la spate”

17:00, 01.06.2024 - Dupa ce doi oficiali americani au declarat ca administrația Biden e pregatita sa permita Ucrainei sa foloseasca armament american pe teritoriul Rusiei, dar numai pentru apararea regiunii nordice Harkov, presedintele Zelensky spune ca acest lucru este doar o chestiune de timp.

Mobilizarea detinutilor in armata a fost aprobata de parlamentul ucrainean

18:50, 08.05.2024 - Parlamentul de la Kiev a adoptat miercuri un proiect de lege care permite anumitor categorii de detinuti sa mearga sa lupte pe front in schimbul unei amnistii, intr-un moment in care Ucraina incearca sa mobilizeze mai multi soldati impotriva trupelor Rusiei, relateaza AFP.

Ucraina adopta o noua lege privind mobilizarea - Legea așteapta semnatura lui Zelenski

21:15, 11.04.2024 - Parlamentul ucrainean a adoptat joi un proiect de lege pentru a revizui regulile care se aplicau in modul in care armata mobilizeaza civili in randurile sale, in contextul in care razboiul continua, fara a se intrevedea vreun sfarsit, relateaza Reuters, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?