Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina își anunță intenția de a adânci Canalul Bîstroe: Când ar putea începe lucrările

Publicat:

Ucraina doreste sa inceapa inca de anul acesta lucrarile pentru adancirea si mai mult a , astfel incat sa-si extinda rutele alternative pentru exportul cerealelor, a anuntat marti ministrul ucrainean al Infrastructurii, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incep lucrarile la metroul din Cluj-Napoca. Cand pornesc sapaturile in subteran

19:56, 25.06.2024 - In Cluj-Napoca au inceput lucrarile la metrou. Sapaturile in subteran sunt planificate sa inceapa din toamna acestui an, iar din luna iunie lucrarile pentru devierea utilitaților și pregatirea infrastructurii sunt in desfașurare. Proiectul de construcție a metroului in Cluj-Napoca a demarat la inceputul…

Care este stadiul principalelor proiecte de la Cluj | Emil Boc: „La metrou, se deruleaza in continuare, lucrarile de deviere de utilitați și de pregatirea infrastructurii”

10:51, 25.06.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat, in deschiderea ședinței de consiliu local de marți, care este stadiul principalelor proiecte demarate, printre care și cel ce vizeaza metroul.

Spinu a oferit noi informații despre punctul de trecere a frontierei Leova-Bumbata

12:21, 18.06.2024 - Lucrarile de amenajare a punctului de trecere a frontierei Leova-Bumbata, a drumului de acces și a parcarii pentru camioane au fost finalizate. Anunțul a fost facut de ministrul moldovean al Infrastructurii și Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu, care a menționat ca de la deschiderea podului in cauza…

Ce se ascunde in spatele amenințarilor nucleare ale lui Putin? Explicația analistului George Friedman

13:56, 05.06.2024 - Amenințarile nucleare așe Rusiei ascund alte intenții. Intenția sa principala este de a crește prețul potențial al razboiului in Ucraina dincolo de ceea ce SUA este pregatita sa susține George Friedman intr-o analiza pentru Geopolitical Futures.

Ucraina acuza Rusia ca a lansat peste 100 de rachete si drone asupra infrastructurii sale esentiale

13:05, 01.06.2024 - Rusia a tras peste 100 de rachete si drone asupra infrastructurii esentiale si centralelor electrice din Ucraina in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat sambata armata aerului ucraineana, potrivit AFP si DPA.

Rusia – Ucraina, ziua 784: Țara vecina denunța un nou atac masiv asupra infrastructurii sale energetice

09:50, 08.05.2024 - Fortele ruse au intreprins in noaptea trecuta un nou ”atac masiv” cu rachete si drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, facand cel putin sase raniti, au anuntat autoritatile ucrainene. “Inamicul nu renunta la planurile sale menite sa-i priveze pe ucraineni de lumina. Un nou atac masiv…

Razboi in Ucraina, ziua 805. Rusia a lansat un atac masiv asupra infrastructurii energetice din Ucraina

08:25, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

Regim liberalizat de vize pentru traficul de marfuri: cu cine a convenit acest lucru Ucraina

19:56, 12.04.2024 - Ministerul ucrainean al Dezvoltarii Comunitaților, Teritoriilor și Infrastructurii a convenit cu Ministerul Transporturilor și Afacerilor Maritime din Muntenegru, care nu este membru al Uniunii Europene, in privința unui "regim liberalizat de vize" pentru traficul de marfuri. Parțile au convenit asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?