Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UCIDE mai multi oameni decat un razboi!

Publicat:

Poluarea mediului inconjurator ucide de 15 ori mai multi oameni decat un razboi! Este concluzia la care au ajuns cercetatorii revistei stiintifice Lancet. Rezultatul studiului lor a fost postat pe site-ul publicatiei.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valul de caldura extrema ucide sute de persoane. Milioane de oameni sufera din cauza incalzirii

06:31, 23.06.2024 - Valuri de caldura extrema parjolesc orașe de pe patru continente, in timp ce emisfera nordica marcheaza prima zi de vara, semn ca schimbarile climatice ar putea contribui din nou la incalzirea record care ar putea depași vara trecuta, care a fost cea mai

Bacteria care imbolnavește milioane de oameni in fiecare an. La ce simptome trebuie sa fiți atenți!

13:40, 10.06.2024 - Este vorba de o boala de origine alimentara numita salmoneloza. Bacteria imbolnavește 1,35 milioane de persoane și spitalizeaza 26.500 de persoane in fiecare an doar in SUA. Ucide mai multe persoane in total decat orice alt tip de intoxicație alimentara, potrivit Harvard Health Publishing.

Viktor Orban: "Europa trebuie sa fie impiedicata sa se indrepte rapid spre razboi"

16:35, 02.06.2024 - Zeci de mii de oameni s-au adunat simbata in centrul Budapestei, intr-o demonstrație de susținere pentru premierul nationalist Viktor Orban. Manifestația, numita de organizatori drept „marș pentru pace”, a adus susținatori ai lui Orban din toata Ungaria și din țarile vecine. {{749661}}Cu steaguri in…

Razboi in Ucraina, ziua 813. Asaltul rușilor la Vovceansk a dus la evacuarea a 8.000 de oameni

09:10, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Avertismentul unui medic: Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea ucide mai multi oameni decat pandemia

17:01, 14.05.2024 - Fostul director medical al Angliei, prof. Dame Sally Davies, spune ca pandemia de Covid va parea „minora" fața de ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice.

Mesajul Secretarului General Adjunct al NATO, Mircea Geoana cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi din Romania

10:10, 30.04.2024 - Astazi, marcam Ziua Veteranilor de Razboi din Romania, un prilej de a ne reaminti și omagia curajul, sacrificiul și devotamentul acelor persoane care au luptat pentru pastrarea și apararea libertaților noastre. Oameni plini de determinare și speranța care au dat tot ce au avut mai bun pentru o Romanie…

Mircea Geoana da un mesaj intr-o zi importanta: 'Oameni care au spus 'Pe aici nu se trece''

16:20, 29.04.2024 - Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, a marcat, astazi, Ziua Veteranilor de Razboi din Romania. Prin postarea sa, Geoana a omagiat curajul, sacrificiul și devotamentul veteranilor, subliniind contribuția lor esențiala pentru independența și modernizarea Romaniei.

Cel mai mare inamic al speciei umane. Are numai 6 mm, dar ucide anual aproape un milion de oameni

07:50, 21.04.2024 - Cel mai mare inamic al umanitații este de fapt o insecta banala, pe care o intalnim inclusiv in Romania. Țanțarul este responsabil de moartea a 830.000 de oameni anual, iar specialiștii considera ca aceasta insecta prin efectele produse a schimbat efectiv istoria umanitații.


Ce parere ai despre aceasta stire?