Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tzancă Uraganu, melodie despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce înțepătură subtilă i-a adresat lui Vladimir Putin: ”Eu sunt rege în Europa”

Publicat:

face ce face și surprinde din nou pe toata lumea. De data aceasta nu este vorba despre o noua cucerire, ci despre o noua melodie. Este o piesa despre razboiul de-a dreptul cutremurator care are loc in aceste momente intre Rusia și Ucraina. Manelistul i-a transmis și o ințepatura președintelui !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial rus: Rusia ar putea reduce timpul de decizie pentru utilizarea armelor nucleare

13:21, 24.06.2024 - Irina Andreea (www.b1tv.ro) Rusia ar putea reduce timpul de luare a deciziilor stipulat in politica oficiala pentru utilizarea armelor nucleare daca Moscova considera ca amenințarile cresc, a declarat președintele comisiei de aparare a parlamentului. Razboiul din Ucraina a declanșat cea mai mare confruntare…

Americanii vin pe Dunare. Cum vrea sa foloseasca NATO fluviul care leaga Europa pentru un eventual conflict cu Rusia

10:20, 13.06.2024 - Dunarea este esențiala pentru UEși NATO in menținerea Marii Negre libera și deschisa in fața provocarilor actuale. Razboiul din Ucraina intensifica importanța coridorului de transport al Dunarii, blocada Rusiei forțand Ucraina sa iși redirecționeze exporturile de cereale prin porturile romanești.

Belarus și-a suspendat participarea la Tratatul privind Forțele Armate Convenționale din Europa

12:30, 29.05.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a semnat un decret privind suspendarea de catre Belarus, cel mai apropiat aliat al Rusiei, a participarii sale la Tratatul privind Fortele Armate Conventionale din Europa (TCFE), relateaza AFP, citata de Agerpres.Semnat pe 24 mai, decretul a fost publicat miercuri…

Planul diabolic pus la cale de Vladimir Putin: Țara pe care Rusia ar urma sa o atace

08:35, 25.05.2024 - Razboiul inițiat de Vladimir Putin in Ucraina starnește tot mai multe ingrijorari in randul statelor europene, mai ales avand in vedere ca surse din interiorul Kremlinului sugereaza ca liderul rus are ambiții mari pentru Europa.

Reuters: Putin e gata sa inghețe razboiul din Ucraina, dupa negocieri care ar recunoaște teritoriile cucerite de Rusia

13:45, 24.05.2024 - Vladimir Putin este gata sa inghețe razboiul din Ucraina, dupa negocieri care sa recunoasca teritoriile cucerite de Rusia pana acum. Surse Reuters spun ca liderul de la Kremlin este pregatit pentru o incetare a focului, dar ca va continua invazia daca Kievul și Occidentul nu accepta discuții.

Planul lui Vladimir Putin s-a aflat. Ce lovitura pregatește liderul rus: “S-ar putea intampla la sfarșitul lunii mai sau inceputul lunii iunie”

18:05, 03.05.2024 - Razboiul dintre Rusia și Ucraina reprezinta unul dintre cele mai tensionate conflicte din Europa de Est, in ultimii ani. Originea acestui conflict poate fi atribuita unei serii de evenimente care au avut loc incepand cu anul 2014, cand Rusia a anexat Crimeea și a sprijinit separatiștii proruși in regiunile…

Ce se intampla la Moscova? Deplasarile oficialilor in strainatate, limitate drastic

19:21, 19.04.2024 - Moscova se teme de spionaj. Astfel ca, Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obțina acces la secrete de stat intr-un moment in care se desfașoara cea mai grava criza a relațiilor cu Occidentul din ultimii…

Alarmant: 'Un razboi in Europa nu mai este o fantezie: Putin nu se va opri aici' – șeful diplomației UE

14:56, 09.04.2024 - 'Rusia va lansa o ofensiva masiva. Europa va fi in pericol: Putin nu se va opri aici' – șeful diplomației UEȘeful diplomației UE, Josef Borrell, avertizeaza ca Rusia planuiește un atac masiv in Ucraina, iar Vladimir Putin este pregatit de o batalie majora.


Ce parere ai despre aceasta stire?