Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turul Franței - ''Nu am făcut nimic rău'', afirmă Sagan

Publicat:

Campionul mondial, slovacul , a declarat miercuri ca nu a facut nimic rau marți, in sprintul de la Vittel, care a provocat cazatura și abandonul britanicului , acceptand in același timp decizia comisarilor de a-l exclude din Turul ciclist al Franței.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

START in Turul Franței, o cursa mamut de aproape 3500km, care pleaca din Florența! Cine sunt favoriții și o intrebare istorica: trece Mark Cavendish de Eddy Merckx?

00:36, 29.06.2024 - Ediția cu numarul 111 a Turului Franței debuteaza astazi, din superbul oraș italian Florența, casa frescelor lui Fra Angelico și a operelor lui Michelangelo, cu o etapa de 206 kilometri și nu mai puțin de 7 cațarari repertoriate! Este prima oara cand Turul pleaca din Italia, deși startul din țari straine…

Fotbalistul francez Tchouameni afirma ca il „ingrozesc” opțiunile politice „extreme”

16:36, 23.06.2024 - Mijlocașul francez al echipei Real Madrid, Aurelien Tchouameni, a declarat duminica ca il „ingrozesc” opțiunile politice „extreme”, referindu-se la alegerile legislative anticipate din Franța din 30 iunie (primul tur) și 7 iulie (al doilea tur). In viața de zi cu zi, imi este teama de extreme. Sunt…

Migrantii construiesc o „armata” pentru a lovi America „din interior”, afirma, fara dovezi, Donald Trump

22:05, 24.05.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a sustinut joi - fara dovezi, precizeaza Reuters - ca imigrantii din Africa, Orientul Mijlociu si din alte parti „isi construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani „din interior”.

Saritorii romani lupta din nou pentru aur in sezonul din Seria Mondiala Red Bull Cliff Diving

15:50, 22.05.2024 - Constantin Popovici, campionul din 2023, și Catalin Preda sunt principalii favoriți in lupta pentru titlu și in sezonul aniversar al Seriei Mondiale Red Bull Cliff Diving. Romania este singura țara cu doi sportivi permanenți, in competiția masculina, care vor urca pe platforma de la 27 de metri, alaturi…

Olandezul Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceunick) si-a anuntat participarea la Turul Frantei

19:21, 15.05.2024 - Ciclistul olandez Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceunick) si-a anuntat miercuri participarea la Turul Frantei inainte de Jocurile Olimpice de la Paris, unde va concura insa doar in probele de sosea, renuntand la cele de mountain bike, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Surpriza mare la CM Snooker - Campionul mondial en-titre, eliminat incredibil in primul tur

08:40, 21.04.2024 - Luca Brecel, care a surprins lumea snookerului caștigand primul sau titlu mondial in 2023, a fost eliminat in primul tur al Campionatului Mondial de la Crucible, dupa ce a fost invins in frame decisiv de David Gilbert, scor 10-9.

Educația financiara este cea mai sigura investiție naționala, afirma Cosmin Marinescu

11:05, 14.04.2024 - Educația financiara este cea mai sigura investiție naționala, afirma profesorul universitar Cosmin Marinescu, consilier al președintelui Iohannis. “In lumea interconectata și societatea digitalizata de astazi, cunoștințele financiare au devenit instrumente esențiale, care fac adesea diferența dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?