Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turneul arădean de tenis și-a schimbat „sexul” și luna

Publicat:

Trofeul „Ion Țiriac”, turneu cu premii in valoare de 15.000 de dolari de la Arad, a fost anunțat inițial de catre organizatori ca unul feminin,... The post Turneul aradean de tenis și-a schimbatsexul” și luna appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trofeul „Paleta de Argint”, adjudecat de echipa Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanta

13:15, 25.06.2024 - Trofeul „Paleta de Argint” a fost castigat, in 2024, de prima echipa a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanta, un moment special din cariera sportivilor si antrenorilor implicati, informeaza Federatia Romana de Tenis de Masa (FRTM). Cu 74 puncte acumulate de-a lungul zilelor de concurs,…

Patricia Tig, Briana Szabo si Bianca Barbulescu, semifinaliste in turneul ITF de la Focsani

02:35, 08.06.2024 - Patricia Maria Tig, principala favorita, Briana Szabo si Bianca Elena Barbulescu s-au calificat, vineri, in semifinalele turneului ITF de la Focsani, dotat cu Trofeul ''Ion Tiriac'' si cu premii totale de 15.000 de dolari, scrie AGERPRES.

Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean

00:40, 11.05.2024 - Un fenomen, de regula, specific zonelor nordice ale globului, aurora boreala a putut fi observata pe cer și la Arad, vineri seara. Nu este insa... The post Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cezar Cretu si Sebastian Gima, principalii favoriti ai turneului ITF de la Bucuresti, Trofeul 'Ion Tiriac'

03:25, 09.05.2024 - Cezar Cretu si Sebastian Gima, principalii favoriti ai turneului ITF de la Bucuresti, Trofeul ''Ion Tiriac'', dotat cu premii totale de 15.000 de dolari si gazduit de Centrul National de Tenis din Capitala, s-au calificat in optimile de finala, scrie AGERPRES.

Maria Mateaș a caștigat un puternic turneu de tenis in Las Palmas

16:45, 07.05.2024 - Maria Mateaș, aradeanca care se pregatește la Academia Rafael Nadal de la Mallorca, a caștigat un puternic turneu de tenis de camp desfașurat la Las... The post Maria Mateaș a caștigat un puternic turneu de tenis in Las Palmas appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

GSP: Noapte copleșitoare la Madrid pentru Rafael Nadal: eliminat, „Regele Zgurii" și-a luat adio de la turneu. Soția și sora au plans in arena. Țiriac, menționat in discursul de ramas-bun

08:46, 01.05.2024 - Rafael Nadal a jucat, azi-noapte, ultimul sau meci pe zgura de la Madrid ♦ Spaniolul care va implini in iunie 38 de ani a cedat in „optimi”, 5-7, 4-6 in fața cehului Jiri Lehecka, 22 de ani, locul 31 ATP ♦ Ultima oara la turneul pe care și l-a adjudecat de cinci ori, Rafa a avut parte, dupa meci, de…

Australia si Japonia s-au calificat la turneul final de tenis feminin al Billie Jean King Cup

11:45, 13.04.2024 - Australia si Japonia s-au calificat sambata la turneul final al Billie Jean King Cup dupa ce au trecut de Mexic, respectiv de Kazahstan, informeaza AFP.La Brisbane, Australia, cu Samantha Stosur debutand in ipostaza de capitan nejucator, a invins Mexicul cu 4-0.

Rafa Nadal și-a anunțat retragerea

08:50, 05.04.2024 - Turneul de tenis de la Monte Carlo, de asemenea cunoscut ca Monte-Carlo Masters 1000 este un turneu anual de tenis masculin care are loc la Roquebrune-Cap-Martin, Franța, scrie digi24.ro. Rafael Nadal (37 de ani) a cucerit 11 titluri de campion la turneul de tenis de la Monte Carlo. Rafael Nadal va…


Ce parere ai despre aceasta stire?