Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TURNEU DE GIMNASTICĂ RITMICĂ. Zeci de gimnaste au participat la eveniment

Publicat:

Eleganța și mult rafinament la Turneul Internațional de ce se desfașoara in acest weekend in Capitala. La eveniment participa zeci de gimnaste din țara, dar și de peste hotare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Primul mare eveniment organizat la cea mai noua bijuterie arhitecturala a Clujului. Au participat 1.500 de persoane

14:40, 19.06.2024 - Daca in urma cu doua saptamani, cu ocazia Saptamanii Porților Deschise, Castelul Banffy din Rascruci a fost vizitat de aproape 5.000 de persoane, marți, 18 iunie, cu ocazia unui eveniment marca TIFF, i-au trecut pragul alți 1.500 de vizitatori.

Decanul Baroului din Maramureș, Andreicuț Florin, alaturi de oamenii de afaceri romani prezenți la Forumul Internațional in Construcții din Spania!!!

08:45, 29.05.2024 - Decanul Baroului din Maramureș, Andreicuț Florin, alaturi de oamenii de afaceri romani prezenți la Forumul Internațional in Construcții din Spania!!! Andreicuț Florin, decanul Baroului din Maramureș, s-a intors recent dintr-o calatorie de la Madrid, Spania, unde a participat la un eveniment inedit ,…

Cum s-au afișat Bogdana și Liviu de la Mireasa! Cei doi au participat impreuna la un eveniment / FOTO

18:10, 25.05.2024 - Bogdana și Liviu au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul trecut al emisiunii "Mireasa". Deși nu mai pot fi vazuți pe micul ecran la fel de des ca inainte, cei doi continua sa iși țina fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața lor, prin intermediul rețelelor de socializare.

AstroFest, eveniment dedicat stiintei si astronomiei, are loc vineri si sambata in Parcul Crangasi din Capitala

11:10, 17.05.2024 - Cele mai moderne si mai mari telescoape se vad vineri si sambata la AstroFest 2024, eveniment dedicat stiintei si astronomiei in aer liber, in Parcul Crangasi din Sectorul 6 al Capitalei, informeaza news.ro.

Mii de credincioși au participat la un pelerinaj deosebit la racla cu moaștele Sfantului Dimitrie

09:00, 21.04.2024 - Racla cu moaștele sfantului Dimitrie cel Nou va ajunge zilele acestea la mai multe biserici și manastiri din Capitala. Pelerinajul este facut cu ocazia implinirii a 250 de ani de cand Sfantul a fost adus in țara noastra. Sute de oameni din toate colțurile țarii au fost prezenți la procesiune. Citește…

Gala Premiilor Patrimoniului Cultural 2024 - eveniment special, organizat in capitala

10:36, 19.04.2024 - De Ziua Internaționala a Monumentelor și Siturilor, primarul capitalei, Ion Ceban, a celebrat contribuțiile remarcabile pentru protejarea, imbunatațirea și promovarea patrimoniului cultural al țarii noastre in cadrul unui eveniment special - Gala Premiilor Patrimoniului Cultural 2024. „Sintem recunoscatori…

Dawa și Baba Alhassan, pe stadion lui Dinamo » La ce eveniment religios au participat cei doi jucatori de la FCSB

12:11, 10.04.2024 - Doi dintre jucatorii de la FCSB, Joyskim Dawa și Baba Alhassan, au fost prezenți pe stadionul Dinamo, alaturi de alte sute de musulmani din Romania. Pe 9 aprilie, musulmanii din intreaga lume au celebrat finalul Ramadanului, care a inceput pe 10 martie. E luna sacra musulmanilor, in care aceștia sunt…

Maia Sandu, intrevedere cu premierul Belgiei: La discuții au participat și tineri din mai multe licee din capitala

20:55, 03.04.2024 - Președinta Maia Sandu a avut o intrecedere cu Premierul Begiei, Alexander de Croo, aflat astazi intr-o vizita la Chișinau. „Am discutat despre aderarea Moldovei la Uniunea Europeana, reformele pe care le realizam și cooperarea economica dintre țarile noastre”, a scris șefa statului.


Ce parere ai despre aceasta stire?