Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia trage un semnal de alarma in legatura cu un posibil conflict mondial

Publicat:
Turcia trage un semnal de alarma in legatura cu un posibil conflict mondial

Ministrul de externe turc, , a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE.In declaratii facute pentru canalul Haberturk TV, seful diplomatiei turce s a referit la recentele sale vizite in China si Rusia, unde a spus ca a observat o sciziune globala in crestere care ar putea duce la o escaladare a conflictelor belicoase actuale, potrivit A ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol si foto: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia: "Ne-am apropiat de BRICS din cauza dezamagirii inregistrate in negocierile cu UE"

19:10, 25.06.2024 - Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a declarat ca Ankara s-a apropiat de grupul de țari BRICS, care include, printre altele, Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud, din cauza frustrarilor legate de lipsa de progrese in negocierile de aderare la Uniunea Europeana (UE). El a declarat ca Ankara…

Șeful diplomației turce avertizeaza ca ar putea izbucni un razboi mondial, dupa vizitele in China și Rusia

16:05, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Turcia avertizeaza asupra riscului de razboi mondial: 'Nu exista scapare' / Ankara cauta o apropiere de țarile BRICS

15:31, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, conform AGERPRES.

Exista riscul izbucnirii celui de-al treilea razboi mondial, susține șeful diplomației turce dupa o vizita la Moscova

15:06, 25.06.2024 - Ministrul de externe al Turciei, Hakan Fidan, susține, dupa vizite efectuate in China și in Rusia, ca exista riscul izbucnirii celui de-al treilea razboi mondial și confirma interesul țarii sale de a se apropia de grupul de state din formatul BRICS+.Intr-un interviu acordat luni seara pentru postul…

Abia intors din China și Rusia, un ministru turc avertizeaza ca ar putea izbucni un nou razboi global

15:05, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui nou razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie.

Turcia ar dori sa fie primita in grupul BRICS, alaturi de Rusia și China, daca nu este primita in UE

12:41, 05.06.2024 - Turcia și-a exprimat intenția sa fie primita in grupul BRICS, daca nu obține calitatea de membru al Uniunii Europene. Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a anunțat dorința Turciei de a intra in grupul BRICS. Principalii membri actuali ai BRICS sunt Brazilia, Rusia, India, China și Republica Sud-Africana.…

Reașezari la nivel mondial: cu ușa inchisa in UE, Turcia vrea sa intre in alianța cu Rusia, China, Brazilia sau Iran (BRICS)

14:25, 04.06.2024 - Turcia dorește sa adere la BRICS, iar aceasta chestiune o sa fie discutata la o intalnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a facut aceasta declarație din China, acolo unde efectueaza o vizita de lucru.

Ministrul roman de Externe, semnal de alarma: 'Rusia si-a intensificat actiunile hibride asupra țarilor NATO'

19:15, 31.05.2024 - Rusia si-a intensificat actiunile hibride asupra membrilor NATO, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu.Ea a participat la reuniunea informala a ministrilor de Externe din statele membre NATO, organizata la Praga.


Ce parere ai despre aceasta stire?