Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia în Siria: preluarea operaţiunii antiteroriste şi trimiterea militarilor SUA acasă

Publicat:

Izolata pe plan mediatic si blamata pentru incursiunea sa in Nord-estul Siriei si atacurile impotriva gherilelor si civililor kurzi, Turcia are propria sa naratiune in legatura cu perspectivele situatiei din Siria, care se asaza pe liniile majore de rationalitate occidentala si pe tintele stabilite deja de catre NATO si UE in regiune:

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Molnar era convinsa ca va invinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia: ”Vin acasa dupa...”

08:35, 12.06.2024 - Anca Molnar a dus o lupta crunta cu cancerul! A luptat pana in ultimul moment, cand boala a rapus-o. In urma cu cateva luni, aceasta era convinsa ca va invinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iata ce mesaj a transmis, dupa ce s-a intors de la clinica din Turcia.

Cum faci bomboane fondante acasa

16:45, 11.06.2024 - Bomboanele fondante sunt un sortiment de bomboane cu un gust și o textura aparte, care se gasesc adesea in cofetarii, frumos colorate. Bomboane fondante se pot face și acasa, insa este nevoie de puțina atenție și multa rabdare pentru a le prepara. Afla cum se face fondantul și descopera rețete delicioase…

Festival de tradiții gastronomice si culturale asiatice in Capitala

19:25, 15.05.2024 - Traditii gastronomice si culturale din 15 tari asiatice vor fi prezentate, de vineri pana duminica, la cea de-a patra editie a Asian Food Fest, festival dedicat bucatariilor asiatice care va avea in Parcul Titan din Capitala. Evenimentul, care se va desfasura in zona Calul Titanilor si Scena Mare, va…

Doi ofițeri ai CNA au revenit acasa cu 3 medalii de aur de la Campionatul European de Lupta Universala din Turcia

18:25, 29.04.2024 - Alexandru Chilimciuc și Gheorghe Drucioc sunt cei doi ofițeri ai Centrului Național Anticorupție care au urcat pe podium la Campionatul European de Lupta Universala, desfașurat in perioada 24-29 aprilie la Erdemli/Mersin, Turcia.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Kurzii comit „crime de razboi” in centrele din Siria unde ii țin inchiși pe jihadiști. Amnesty International: SUA joaca un rol central

15:25, 17.04.2024 - Amnesty International a acuzat miercuri autoritatile autonome kurde sustinute de SUA, din nord-estul Siriei, ca au comis "crime de razboi" in centrele si taberele in care tin inchisi zeci de mii de presupusi jihadisti si rude ale acestora.

Un rar exemplar de gazela cu șase picioare a fost observat intr-o rezervație naturala din Israel | FOTO

22:40, 09.04.2024 - Un rar exemplar de gazela de munte cu șase picioare a fost observat in Israel. Masculul reperat are o pereche de picioare in plus care ii cresc pe partea din spate, iar experții in fauna salbatica spun ca gazela pare sa se descurce bine cu aceste membre suplimentare, relateaza CBS News.Descoperirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?