Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia: Explozii pe aeroportul Ataturk din Istanbul – cel puțin 10 morți

Publicat:

UPDATE ora 23:00 Ministrul Justiției d anunța ca cel puțin 10 oameni și-au pierdut viața in urma acestui eveniment. Oficialul afirma ca unul dintre atacatori a tras mai multe focuri de Kalashnikov. In replica, politia a folosit armamentul din dotare pentru a netrutraliza suspectii, la terminalul Sosiri, potrivit Reuters. UPDATE ora 22.45 Autoritatile turce au confirmat ca au fost doi atacatori sinucigasi. Mai multe ambulante s-au deplasat la locul incidentului. In Turcia, doua explozii s-au produs la aeroportul principal Ataturk din Istanbul. Potrivit primelor informații mai multe persoane…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crime in serie: 19 barbați au fost gasiți morți intr-un camion in Mexic

08:25, 03.07.2024 - Autoritațile mexicane au descoperit 19 cadavre de barbați, in spatele unui camion, a anunțat biroul procurorului local. Crimele ar fi legate de o confruntare intre o banda criminala din Guatemala și cartelul mexican Sinaloa, relateaza Reuters.

Furtuna tropicala Ewiniar in Filipine: Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata

10:21, 28.05.2024 - Autoritatile din Filipine au anuntat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata in urma furtunii tropicale Ewiniar, care a lovit arhipelagul in weekend, iar presedintele Ferdinand Marcos Jr. a spus marti ca eforturile de cautare si salvare continua, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au facut cel puțin 11 morți

19:20, 19.05.2024 - Rusia a lovit duminica o stațiune aglomerata de la marginea celui de-al doilea oraș ca marime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele din regiunea inconjuratoare, omorand cel puțin 11 persoane și ranind multe altele, noteaza Reuters. Atacurile cu rachete au fost cele mai recente atacuri constante…

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…

Israelul isi intensifica atacurile de la Rafah, inainte de a anuntata invazia: cel puțin șase morți

15:20, 26.04.2024 - Israelul si-a intensificat, peste noapte, loviturile aeriene asupra Rafah, dupa ce a afirmat ca ii va evacua pe civili din orasul aflat in sudul Gaza si va lansa un atac complet, in pofida avertizarilor aliatilor ca acesta ar putea provoca victime in masa, potrivit Reuters, informeaza News.ro.

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?