Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia avertizează asupra riscului de război mondial: 'Nu există scăpare' / Ankara caută o apropiere de țările BRICS

Publicat:
Turcia avertizează asupra riscului de război mondial: 'Nu există scăpare' / Ankara caută o apropiere de țările BRICS

Ministrul de externe turc, , a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, conform AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia: "Ne-am apropiat de BRICS din cauza dezamagirii inregistrate in negocierile cu UE"

19:10, 25.06.2024 - Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a declarat ca Ankara s-a apropiat de grupul de țari BRICS, care include, printre altele, Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud, din cauza frustrarilor legate de lipsa de progrese in negocierile de aderare la Uniunea Europeana (UE). El a declarat ca Ankara…

Șeful diplomației turce avertizeaza ca ar putea izbucni un razboi mondial, dupa vizitele in China și Rusia

16:05, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Abia intors din China și Rusia, un ministru turc avertizeaza ca ar putea izbucni un nou razboi global

15:05, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui nou razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie.

Turcia trage un semnal de alarma in legatura cu un posibil conflict mondial

14:25, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE.In declaratii facute pentru canalul Haberturk TV, seful diplomatiei…

Turcia ar dori sa fie primita in grupul BRICS, alaturi de Rusia și China, daca nu este primita in UE

12:41, 05.06.2024 - Turcia și-a exprimat intenția sa fie primita in grupul BRICS, daca nu obține calitatea de membru al Uniunii Europene. Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a anunțat dorința Turciei de a intra in grupul BRICS. Principalii membri actuali ai BRICS sunt Brazilia, Rusia, India, China și Republica Sud-Africana.…

Reașezari la nivel mondial: cu ușa inchisa in UE, Turcia vrea sa intre in alianța cu Rusia, China, Brazilia sau Iran (BRICS)

14:25, 04.06.2024 - Turcia dorește sa adere la BRICS, iar aceasta chestiune o sa fie discutata la o intalnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a facut aceasta declarație din China, acolo unde efectueaza o vizita de lucru.

Ministrul turc de Externe: Turcia susține in continuare ajutorul pentru Ucraina, dar nu vrea ca NATO „sa participe la razboi”

20:35, 31.05.2024 - Ministrul turc de Externe, Hakan Fidan, a declarat vineri, la sfarsitul reuniunii informale a sefilor de diplomatii din Alianta nord-atlantica desfasurate la Praga, ca Turcia sprijina in continuare Ucraina, dar nu vrea ca NATO „sa participe la razboi”, transmite AFP, citata de Agerpres. 

Israelul refuza cererea Turciei de a trimite ajutoare in Gaza, afirma ministrul turc de externe

20:30, 08.04.2024 - Israelul a refuzat cererea Turciei de a se alatura lansarilor aeriene de ajutoare umanitare pentru palestinienii din Gaza, iar Ankara va lua noi masuri impotriva Israelului ca raspuns, a declarat luni ministrul sau de externe, Hakan Fidan, potrivit Reuters. Turcia, care a denunțat Israelul pentru ofensiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?