Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tupeu de pensionar din Armată: a bătut un poliţist care l-a oprit să nu-l bată pe vatman

Publicat:

are 62 de ani si este pensionar, in trecut el activand ca subofiter in cadrul . In 2017, barbatul lucra ca agent de paza la o firma si asigura paza unui oficiu postal. Pe 19 noiembrie 2017, la ora 8, barbatul a terminat serviciul, dupa care a mers la un bar, de unde, arata judecatorii in motivarea primei sentinte, a plecat in stare de ebrietate. Ulterior, Iniceru s-a urcat in tramvaiul 9 si a calatorit pana la c (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procurorii militari din Bucuresti au preluat dosarul fostului preot Daniel Balas, din Constanta, care ar fi fost batut de un militar!

09:31, 05.06.2024 - Procurorii din Constanta au declinat in favoarea procurorilor militari din Bucuresti dosarul in care Daniel Balas, fostul preot din comuna constanteana Ivrinezu Mic, ar fi fost batut de un militar Fapta a avut loc la finele lunii trecute, pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanta. Intr o postare…

Polițist pensionar prins cu o alcoolemie uriașa la volan, salvat de judecatori / Liber la șofat!

22:45, 21.05.2024 - Un polițist care s-a pensionat dupa ce a fost anchetat in dosarul șpagilor de la Poliția Rutiera Iași și s-a facut instructor auto a scapat de pușcarie și a ramas și cu permisul in buzunar, deși a fost prins aproape de coma alcoolica, la volan.

Un polițist circula haotic și a fost oprit de de propriii colegi - De ce s-a ales cu dosar penal

13:15, 15.05.2024 - Un polițist care circula haotic prin Mangalia a fost oprit de colegii sai, insa a refuzat testarea pentru alcool și droguri atat la fața locului, cat și la spital. Barbatului i s-a intocmit dosar penal.

Polițist bihorean, condamnat definitiv la 9 luni de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva, dupa ce a batut un barbat

12:31, 14.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, marți, sentința definitiva in cazul fostului adjunct al șefului de post din comuna Lugașu de Jos, Sandu Radu Modog, acuzat de purtare abuziva dupa ce a lovit un localnic care a sunat la 112 ca sa anunțe ca nu are curent.

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea: Avem nevoie de o armata pregatita sa raspunda amenințarilor de Securitate in plan regional și internațional.

15:35, 22.04.2024 - Comisiile reunite pentru Aparare ale Parlamentului au avizat favorabil scrisorile trimise de președintele Klaus Iohannis prin care informeaza forul legislativ ca a aprobat participarea Armatei Romane la operații de securitate.

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

Un polițist sub acoperire care a fost batut crunt de colegii sai primește despagubiri de 23,5 milioane de dolari

17:50, 17.04.2024 - Un fost polițist american care a fost batut cu brutalitate de colegii sai in timp ce lucra sub acoperire trebuie sa primeasca despagubiri de 23,5 milioane de dolari, a decis un judecator din St. Louis.

A batut un polițist local la Ineu: tanarul a fost arestat

16:55, 08.04.2024 - Un tanar din Ineu a batut un polițist local. El a fost prins, reținut și arestat pentru 30 de zile. „La nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu se efectueaza cercetari fața de un inculpat, in varsta de 25 ani, cu privire la savarșirea infractiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 și alin.…


Ce parere ai despre aceasta stire?