Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tuning în stil verde-cromat pentru BMW Seria 5

Publicat:

Culoarea unei masini este o chestiune discutabila, dar un aspect important pentru tuneri. Unii aleg cromul, altii aleg culorile tipatoare. De asemenea, exista multe cazuri in care se alege albul sau negrul. Japonezii de la casa de tuning au ales pentru mai multe modele o nuanta albicioasa pentru exterior. Printre acesta, cu mai multe luni in urma, a fost imbracat in haine albe si un BMW Seria 5 sedan din ultima generatie. Totusi, unii vor sa-l evidentieze mai bine pe acest model, iar in acest caz vorbim despre o echipa din Rusia care s-a gandit ca nu…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce semnele de pe autostrada au culoarea verde. Explicația este extrem de simpla și se bazeaza pe rațiune

16:55, 28.06.2024 - Deși majoritatea șoferilor nu acorda atenție culorii panourilor de pe autostrada, aceasta are un rol deosebit de important. Iata care este motivul pentru care majoritatea semnelor au un fundal verde!

Clasa politica britanica, indignata dupa ce Nigel Farage a spus ca Occidentul a provocat razboiul din Ucraina

19:40, 22.06.2024 - Liderul partidului britanic de extrema dreapta Reform UK, Nigel Farage, a declarat vineri seara la BBC ca Occidentul a provocat razboiul din Ucraina, prind „expansiunea NATO și UE spre est”. Afirmațiile sale au starnit indignare atat in randul conservatorilor cat si al laburistilor, consemneaza AFP,…

Pentagonul incurajeaza Ucraina la acțiuni riscante: unda verde pentru a folosi armele furnizate de SUA oriunde in interiorul Rusiei

04:45, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de Statele Unite pentru a lovi forțele ruse care trag asupra trupelor ucrainene oriunde peste granița cu Rusia, și nu doar pe teritoriul rusesc din apropierea regiunii ucrainene Harkov, a declarat joi Pentagonul, porivit Rador Radio Romania.

Olanda raspunde pozitiv apelului NATO. Ucraina primește unda verde pentru avioanele F-16 in razboiul cu Rusia

04:05, 04.06.2024 - Ministrul olandez al apararii, Kajsa Ollongren, a asigurat luni ca Ucraina va fi autorizata sa foloseasca in atacuri asupra teritoriului rus cele 24 de avioane F-16 pe care Olanda le va dona armatei ucrainene, relateaza agentia EFE, conform AGERPRES.

Germania da unda verde Ucrainei sa loveasca ținte militare din Rusia cu armele furnizate de Guvernul de la Berlin

13:06, 31.05.2024 - Autoritațile de la Berlin au anunțat vineri ca Ucraina poate folosi armele germane pentru a lovi ținte din interiorul Rusiei. Decizia a fost luata dupa ce mai mulți aliați NATO, inclusiv SUA, au aratat ca sunt dispuși sa relaxeze regulile privind armele, scrie Mediafax.

Etapa noua in razboiul Rusia- Ucraina! Biden da unda verde Ucrainei sa atace Rusia - VIDEO

09:10, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a ridicat parțial interdicția impusa Ucrainei de a folosi armele americane pentru a ataca teritoriul rusesc. Schimbarea de politica se aplica doar pentru apararea regiunii Harkov, unde luptele s-au intensificat in ultimele saptamani.

Science Report: Violet, nu verde, ar fi culoarea preponderenta a vieții din Univers ● „Aurul proștilor” ar fi mult mai valoros decat și-ar fi imaginat cineva ● De ce au disparut vanatorii-culegatori din Europa?

10:15, 17.04.2024 - Violet, nu verde, ar fi culoarea preponderenta a vieții din Univers ● „Aurul proștilor” ar fi mult mai valoros decat și-ar fi imaginat cineva ● De ce au disparut vanatorii-culegatori din Europa?

Floarea din gradina ta care e, de fapt, otrava. Iși schimba culoarea din verde in galben, apoi in portocaliu

16:15, 15.04.2024 - Multe romance admira aceasta floare primavara, in gradinile lor. Puține știu insa ca planta este, de fapt, otravitoare. Iși schimba culoarea din verde in galben, apoi in portocaliu. Cum arata floarea superba, dar care e toxica O planta perena rezistenta, care este intalnita in curțile romancelor din…


Ce parere ai despre aceasta stire?