Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Tunetul din viţa de vie al lui Dumnezeu”, o plantă folosită în medicina chineză, ar putea vindeca obezitatea

Publicat:

Un extract din „tunetul din vita de vie al lui Dumnezeu”, o planta folosita in medicina traditionala chinezeasca, i-a ajutat pe soarecii obezi sa scada in greutate. Cercetatorii sustin ca acest compus, numit Celastrol, reduce cu rapiditate consumul de alimente la 20%, ceea ce duce la o scadere in greutate de 45%. Extractul ar putea fi folosit pe viitor pentru a imbunatati starea de sanatate a persoanelor care sufera de obezitate si de complicatii asociate cum ar fi bolile cardiace, steatoza hepatica sau diabet de tip doi. ”Daca acest medicament va functiona si la oameni ca la soareci ar putea…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost identificat „declansatorul genetic” al obezitatii. Cum poate o mutație genetica sa duca la acumulare excesiva de greutate

07:00, 29.06.2024 - Obezitatea nu este doar o problema de alimentatie si exercitii fizice, ci ar putea fi o problema de cod genetic, conform unei noi cercetari. O mutație a unei gene poate afecta funcționarea tiroidei, avand ca efect depozitarea energiei corpului sub forma de grasime. 

Dulceața de pepene galben. Cea mai rapida și ieftina rețeta pe care o preparau bunicile

08:55, 25.06.2024 - Dulceața de pepene galbenPepenele galben este un fruct de sezon, iar in aceasta perioada va puteți bucura din plin de el. Este un fruct gustos și racoritor, insa poate fi folosit și pentru prepararea dulcețurilor. Va recomandam o rețeta excelenta de dulceața de pepene galben, fina si foarte aromata.…

Chinezii au inventat prima piele electronica din lume. La ce va putea fi folosita VIDEO

13:50, 16.06.2024 - Cercetatorii chinezi au realizat o descoperire remarcabila. Au inventat prima piele electronica din lume, inspirata de structura biologica a pielii umane. Aceasta piele electronica prezinta o structura 3D care imita trei semnale mecanice identificate la nivelul pielii noastre.

Strugurii ursului, planta medicament care vindeca infecțiile urinare

00:46, 06.06.2024 - Strugurii-ursului reprezinta un remediu pentru combaterea și tratamentul infecțiilor tractului urinar și bolilor de rinichi inca din timpuri stravechi. Iata beneficiile pe care planta medicinala le are și care sunt cele mai bune produse care o conțin.

Leonard Doroftei, in Romania dupa 5 ani petrecuți in Canada. E gata sa se intoarca definitiv: „Monica și-a dorit prima sa vina acasa”

16:55, 03.06.2024 - Leonard Doroftei a facut primele declarații despre revenirea lui definitiva in Romania, dupa ce a locuit timp de 5 ani in Canada. Totodata, el a dezvaluit și cu ce se ocupa cei trei copii ai lui și ai soției sale, Monica. In urma cu trei ani de zile, Leonard Doroftei a luat decizia de a pleca din Romania.…

Parintele Ionuț Butoiu, martor al unui miracol: de la paralizie la mers, prin puterea credinței și a rugaciunii. „Știam ca Dumnezeu ma va vindeca, știam ca Maica Domnului o sa faca o minune cu mine, dar nu mai aveam rabdare”

16:30, 03.05.2024 - In mijlocul Saptamanii Mari, o poveste de credința și speranța incalzește inimile credincioșilor. Parintele Ionuț Butoiu a trait un miracol uluitor, reluand mersul dupa ce fusese paralizat in urma unui accident tragic.

VIDEO Un urangutan ranit a fost vazut folosind o planta pentru a-și vindeca rana

23:25, 02.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a vindeca o rana mare de pe obraz, spun oamenii de știința, relateaza BBC. Este pentru prima data cand un animal din salbaticie este inregistrat tratand o rana cu o planta medicinala.


Ce parere ai despre aceasta stire?