Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tulburarea bipolară (depresia maniacală)

Publicat:

Mania si depresia alterneaza in aceasta tulburare cunoscuta odinioara sub numele de depresie maniacala. Psihologii o numesc acum tulburare bipolara (cu doua fete). Tratamentele biologice pentru manie si tulburarea bipolara sunt, de obicei, destul de eficiente.

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Diana Enciu s-a luptat cu depresia postnatala. Cum a trecut peste acea perioada: „Toata lumea vorbește doar despre cat de frumos este”

18:50, 21.06.2024 - Diana Enciu recunoaște ca primul an din viața fiicei ei, Amelie, nu a fost deloc ușor. Fabuloasa Diana, așa cum este cunoscuta in mediul online, spune ca s-a confruntat cu depresia postnatala și ca in acea perioada ii era rușine sa ceara ajutor.

Sarcina dupa tratamentul malformațiilor uterine

13:15, 13.06.2024 - Malformațiile uterine sunt o cauza frecventa de infertilitate. Tratamentele minim invazive, realizate de chirurgi ginecologi cu multa experiența, pot ajuta femeile sa aiba sarcini și nașteri fara probleme. Aflam mai mult despre malformațiile uterine și cum pot fi ele tratate de la Conf. Dr. Doru Herghelegiu,…

Noua moda in randul parinților din Romania. Psihologii vorbesc despre un fenomen tot mai intalnit: „E extrem de important”

17:51, 12.05.2024 - In ultimii ani, parintii din Romania au inceput sa fie preocupati nu doar de sanatatea fizica a copilului, ci si de sanatatea psihica, incercand sa identifice metode prin care copilul sa creasca armonios din toate punctele de vedere.

Soldații ruși care s-au intors din razboi au continuat sa ucida și in țara: tulburarea de stres post-traumatic le-a distrus sanatatea mintala

13:25, 06.05.2024 - Soldații ruși care s-au intors din razboi au fost condamnați pentru 116 crime in 2023, a anunțat Mediazona, un site de știri local. Este o creștere de aproape 900% fața de anul precedent, cand au fost 13 condamnari, a precizat Ministerul britanic al Apararii pe X, potrivit Business Insider.

Virusul HIV ar putea sa se transmita prin tratamentele faciale din saloane. Trei paciente au fost deja diagnosticate

10:06, 29.04.2024 - Virusul HIV ar putea sa devina un pericol din ce in ce mai mare. Acesta ar putea fi transmis chiar și prin intermediul tratamentelor faciale, dupa ce trei paciente au fost deja diagnosticate in urma unor proceduri de la salon. Iata cum este posibil.

Sanatatea mintala, pusa in PERICOL zi de zi. De la depresie și anxietate la „ceața pe creier”: semnal de alarma al medicilor

14:40, 16.04.2024 - Rachelle Summers este un expert medical, care-și face cunoscute cunoștințele pe TikTok, pentru a-i informa pe oameni cu privire la anumite practici ale lor ce pot avea repercusiuni asupra sanatații lor. Recent le-a spus celor peste 500.000 de urmaritori ai ei ca perioada de timp optima pentru a sta…

De ce sunt macelariți iepurașii de ciocolata in magazine. Explicațiile experților: „E frenezia asta”

12:10, 06.04.2024 - Iepurii de ciocolata din magazine sunt sfaramați de clienți. Motivul? Un trend, viral pe TikTok, arata ca unii oameni au gasit bani in figurinele de ciocolata. Psihologii considera ca banii sunt cei care ne fac sa picam in plasa glumelor de pe TikTok.

La Timișoara incep tratamentele pentru combaterea țanțarilor

11:05, 06.04.2024 - Primaria Timișoara incepe tratamentele de dezinsecție pentru combaterea tantarilor si larvelor acestora, pe domeniul public al orașului. Acțiunea este programata sa aiba loc in perioada 15-25 aprilie 2024, in masura in care vremea permite desfașurarea in siguranța a operațiunilor, avand deocamdata caracter…


Ce parere ai despre aceasta stire?