Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupurile bărbaţilor luaţi de ape, în Buzău, au fost găsite după două săptămâni

Publicat:

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, , cadavrul unuia dintre buzoieni a fost vazut plutind pe apa, iar un localnic a anuntat la ISU Braila, trupurile celor doi fiind scoase din apa de pompieri cu cangile, informeaza Agerpres.

Cei doi buzoieni au fost luati de ape pe 19 aprilie, in , in vreme ce incercau sa treaca raul Buzau cu o pluta improvizata, impreuna cu alte trei persoane, spre o stana, debitul mare al raului Buzau rasturnand pluta si doar trei din cele cinci persoane reusind sa se salveze.

CITESTE SI: Un barbat s-a inecat in raul Neajlov

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sute de persoane audiate intr-un dosar de corupție privind frauda electorala din Buzau

08:51, 19.06.2024 - In urma suspiciunilor de frauda electorala la alegerile locale din comuna Balta Alba, județul Buzau, sute de persoane au fost audiate de catre polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzau. Printre cei audiați se numara și numeroși cetațeni cu vize de flotant din județele Vrancea, Braila,…

Descoperire macabra in Braila! Doua persoane au fost gasite moarte intr-un imobil. Aveau urme de violenta pe corp 

22:11, 11.06.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-o locuința din Braila. Doua persoane, femeie și barbat, au fost gasite fara suflare, cu urme de violenta pe corp. Oamenii legii au inceput cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs tragedia.

11 persoane au fost gasite ascunse intr-un TIR, printre role de hartie, la frontiera

10:25, 20.05.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac II au prins 11 persoane, din Bangladesh, Pakistan, Nepal si India, cand incercau sa iasa ilegal din tara, ascunse intr-un TIR care transporta role de hartie din Turcia in Germania, potrivit Agerpres.

Cutremur cu magnitudinea 4,1, in Buzau, in aceasta dupa amiaza. Este al patrulea intr-o singura zi

08:56, 08.05.2024 - Seismul a avut loc la adancimea de 140 kilometri (km) in apropierea urmatoarelor orase: 44 km vest de Focsani, 51 km nord de Buzau, 72 km sud-est de Sfantu-Gheorghe, 80 km est de Brasov si 86 km nord-est de Ploiesti.Acesta este cel de-al patrulea cutremur care s-a produs intr-o singura zi pe teritoriul…

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

De ce sunt mobilizați rezerviștii din Galați și Braila? Cele doua orașe sunt in zona vulnerabila a Romaniei, „Poarta Focșanilor”

22:05, 11.04.2024 - Exercițiul de mobilizare a rezerviștilor a fost demarat la Galați și Braila pentru ca cele doua orașe sunt cele mai estice puncte ale „Porții Focșanilor”, cea mai vulnerabila zona a Romaniei și Flancului Estic al NATO la un atac al Rusiei. In aceste zile, aproximativ 600 de rezerviști din Galați și…


Ce parere ai despre aceasta stire?