Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupe din anii '80 şi '90 apelează la streaming pentru a compensa pierderile cauzate de lipsa concertelor

Publicat:

Artisti din anii '80 si '90 precum , si Toyah, ale caror venituri din concertele cu public s-au prabusit din cauza pandemiei de coronavirus, isi inregistreaza propriile hituri pentru o noua serie de emisiuni, ce va fi disponibila online in sistem pay-per-view (vizionare cu plata), informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

, si se numara de asemenea printre cei care apar in cinci dintre episoadele programate ale seriei de emisiuni ''... This is Now!'', gazduita de serviciul de streaming TicketCo TV.

''Aveam

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situația sta sa explodeze in Bolivia: trupe puternic inarmate și vehicule blindate asalteaza palatul prezidențial, semnaland o posibila lovitura de stat - Video

03:51, 27.06.2024 - Fortele armate din Bolivia au ocupat, miercuri, piata centrala a capitalei, iar un vehicul blindat a patruns in forta in palatul prezidential, urmat de soldati, starnind temeri privind o lovitura de stat militara, transmite Reuters, citat de news.ro.

Polonia nu exclude trimiterea de trupe in Ucraina: 'Ar trebui sa-l punem pe Putin in postura de a ne ghici intentiile'

14:35, 28.05.2024 - Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski intr-un interviu aparut marti in mai multe publicatii europene, fara a preciza insa ce rol ar putea avea aceste trupe, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, susține ministrul polonez de externe

13:40, 28.05.2024 - Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski intr-un interviu aparut marti in mai multe publicatii europene, fara a preciza insa ce rol ar putea avea aceste trupe, transmite Reuters.

VIDEO Escaladeaza teribil razboiul in Gaza: Israelul trimite trupe suplimentare, in ciuda reacțiilor occidentale vehemente

00:46, 17.05.2024 - Ministrului israelian al apararii a anuntat joi, intr-un comunicat, ca "trupe suplimentare" vor participa la luptele terestre de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, unde operatiunile militare "se vor intensifica", informeaza AFP, relateaza Agerpres. Satellite imagery from Maxar Technologies revealed…

Seara de rock cu una din cele mai longevive trupe autohtone, Celelalte Cuvinte, la Timișoara

11:40, 15.05.2024 - Formația Celelalte Cuvinteva susține un concert extraordinar la Timișoara, evenimentul urmand sa se desfașoare vineri, 17 mai, de la ora 20, la M2 Event Venue. Primul concert al legendarei formații a avut loc in 13 decembrie 1981, la Casa Studenților din Timișoara. „Aveam posibilitatea de a da un concert…

Putin ordona exercitii nucleare la care vor participa trupe pozitionate in apropiere de Ucraina

12:11, 06.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dispus organizarea „in viitorul apropiat” a unor exercitii nucleare la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina. El susține ca acesta este un raspuns la „amenintarile” occidentale fata de Moscova, relateaza AFP si Reuters.

Militarii ruși au intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane

10:15, 03.05.2024 - Personal al armatei ruse a intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane, a declarat joi pentru Reuters un inalt oficial american din domeniul apararii, un demers care vine dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele americane din tara.

Rușii se plang ca Germania va desfașura trupe de aparare in Lituania și spun ca decizia va „escalada tensiunile”

13:35, 08.04.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, s-a plans, luni, de posibilitatea desfașurarii de trupe germane pe teritoriul Lituaniei, spunand ca o astfel de acțiune ar duce la „escaladarea tensiunilor”, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?