Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump impune noi sancțiuni pentru Venezuela

Publicat:

, președinte SUA, a semnat vineri un ordin executiv prin care impune noi sancțiuni Venezuelei, pentru a-l forța pe președintele sa încheie dictatura pe care a impus-o în aceasta țara, a anunțat vineri Whasingtonul.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Aceasta țara dorește sa se alature BRICS cit mai curind posibil

17:35, 06.06.2024 - Sprijinul BRICS este important pentru redresarea sectorului energetic al Venezuelei, țara se așteapta sa adere la bloc cit mai curind posibil. Acest lucru a fost anunțat in marginea Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF) de catre vicepreședintele țarii Jose Felix Rivas Alvarado.…

Inca o țara este pe cale sa se integreze in BRICS

12:00, 21.05.2024 - Venezuela este pe cale sa se alature BRICS și ar putea fi acceptata in curind in aceasta asociație internaționala. Declarația a fost facuta de președintele Republicii Bolivariene a Venezuelei, Nicolas Maduro. „Sper ca la summitul de la Moscova, dupa o mare victorie pe 28 iulie (alegerile prezidențiale…

Uniunea Europeana va impune noi sancțiuni pentru destabilizare in Republica Moldova

17:40, 26.04.2024 - Consiliul Uniunii Europene a decis vineri sa prelungeasca pina la 29 aprilie 2025 masurile restrictive impotriva persoanelor responsabile de acțiuni menite sa destabilizeze, sa submineze sau sa amenințe suveranitatea și independența Republicii Moldova. Masurile restrictive ale UE se aplica in prezent…

UE impune in premiera sancțiuni impotriva coloniștilor violenți din Cisiordania

01:05, 20.04.2024 - Uniunea Europeana impune pentru prima data sanctiuni impotriva colonistilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenta contra palestinienilor, au declarat vineri diplomati europeni pentru dpa.

Uniunea Europeana va impune sanctiuni impotriva Iranului care vizeaza producatorii de drone si rachete

07:35, 18.04.2024 - Uniunea Europeana a decis miercuri sa impuna noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand producatorii de drone si rachete, a declarat presedintele Consiliului European, Charles Michel, scrie news.ro .

SUA și UE vor impune noi sancțiuni impotriva Iranului dupa atacul cu drone asupra Israelului

08:50, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca "se asteapta" ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand. Șeful diplomației UE, Josep Borrell, i-a convocat pe miniștrii europeni de externe prin videoconferința.

Statele Unite vor impune in urmatoarele zile noi sanctiuni care vizeaza Iranul: ce programe vor viza acestea

05:25, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului, informeaza Casa Alba, potrivit Rador Radio Romania.Consilierul pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba, Jake Sullivan, a declarat ca in urmatoarele zile Statele Unite vor impune noi sanctiuni care vizeaza Iranul.


Ce parere ai despre aceasta stire?