Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri ca să alegem corect carnea de porc. Cât de important este examenul pentru depistarea trichinelozei

Publicat:

Romanii sunt mari consumatori de carne de porc, aceasta reprezentand, potrivit specialistilor, aproape jumatate din totalul productiei de carne. Consumata cu masura aceasta poate fi o importanta sursa de proteine pentru organism.    ”Carnea de porc in stare naturala este saraca in clorura de sodiu si are un continut bogat de proteine. Aceasta reprezinta, de asemenea, o sursa buna de vitamin si minerale, necesare unui organism sanatos: fier, magneziu, fosfor, potasiu si zinc, precum si o serie de vitamine din grupa B, cum ar fi vitamina B6, B12, acid nicotinic, tiamina, riboflavina, De…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Toti tatii care au calitatea de salariat pot primi concediu paternal

13:46, 21.06.2024 - Klaus Iohannis a promulgat legea prin care toti tatii care au calitatea de salariat pot primi concediu paternal. Actul normativ prevede acordarea concediul paternal tuturor tatilor care au calitatea de salariat in baza unui contract de munca sau a unui raport de munca, incheiat conform legii. De asemenea,…

Cand trebuie consumata carnea, de fapt. Cine ține cont de aceste ore va scapa de multe kilograme in plus

00:01, 08.06.2024 - Cand trebuie sa mancam carnea Carnea este recunoscuta pentru numeroasele sale beneficii pentru sanatate, printre care se numara și capacitatea de a oferi senzația de sațietate. Acest efect se datoreaza stimularii eliberarii unor hormoni specifici, cum ar fi peptida YY (PPY) și colecistochinina (CCK),…

Obiceiul culinar care te ucide incet și sigur. Foarte mulți romani fac aceasta greșeala

21:15, 28.05.2024 - Romanii adora ca in lunile calduroase ale anului sa petreaca timp la iarba verde și sa se bucure de un gratar pe cinste. Medicii trag un semnal de alarma! Acest obicei pe care romanii il adora poate duce la apariția cancerului, insa prea puțini știu acest lucru.Potrivit cercetarilor, carnea gatita la…

VIDEO Klaus Iohannis, despre impușcarea animalelor salbatice: Nu poate fi evitat tot timpul, conflictele nu sunt intotdeauna evitabile

13:25, 22.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, dupa ce a vizitat Piatra Craiului, despre faptul ca animalele salbatice ajung tot mai des in orașe și a fost intrebat ce parere are despre impușcarea acestora."Este o problema complicata.

Video - Operațiunea fas-fas! O polițista din Cluj și-a gazat colegul cu spray, in timpul unei intervenții

19:36, 08.05.2024 - O polițista din Cluj a ajuns vedeta pe internet dupa ce și-a gazat colegul cu spray! Scenele incredibile s-au petrecut in timpul unei operațiuni de strada. Un barbat a batut mai mulți adolescenți pe care ii cunoștea. Nu se știe de la ce anume a inceput conflictul, insa o patrula de poliție a fost prin…

Eveniment neobișnuit in Duminica Floriilor. De ce au consumat romanii atat de puțin curent electric?

10:51, 29.04.2024 - Pe toata perioada de radiație solara semnificativa – Duminica Floriilor a fost o zi insorita, consumul instantaneu a fost sub 3.900 MW, abia spre ora 17 trecand pragul de 4.000 MW, potrivit Economica. Acest consum neverosimil de mic ar fi cel mai mic din ultimii opt ani, cel puțin, fiind și voci care…

A expirat timpul pentru unii alegatori - BEC arata cine sunt romanii care NU vor putea vota la locale

23:05, 16.04.2024 - Biroul Electoral Central a adoptat, marti, o hotarare care prevede ca alegatorii cu domiciliul in strainatate, care si-au stabilit resedinta in tara incepand cu data de 11 aprilie 2024, nu-si pot exercita dreptul de vot la alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale din acest an.

Legea privind calitatea apei destinate consumului uman, promulgata de presedintele Romaniei

14:45, 12.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 7 2023 privind calitatea apei destinate consumului uman, conform Agerpres.roLegea transpune Directiva UE 2020 2184 a Parlamentului European si a Consiliului din 16 decembrie 2020, fiind abrogata Legea nr.…


Ce parere ai despre aceasta stire?