Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Truc uimitor! Cum îţi albeşti tenişii îngălbeniţi

Publicat:

Daca vrei ca pantofii sau tenisii tai sa ramana albi, ti-am pregatit un truc care ii va face sa arate ca noi inca o data, scrie kfetele.ro.

Ai nevoie de doua ingrediente simple pe care probabil le ai deja in bucatarie. Curata foarte bine materialul si au proprietati anti-bacteriene puternice. 

Ai nevoie de: 
125ml de otet alb 
60g de bicarbonat de sodiu 
1 perie 

Amesteca cele doua ingrediente si freaca bine tenisii cu peria, folosind solutia. Lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi clateste cu apa rece.

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trucul secret al gospodinelor. De ce se spala parchetul cu oțet

19:30, 17.06.2024 - Beneficiile oțetului pentru parchetOțetul alb, cu o compoziție de 95% apa și 5% acid acetic, este ideal pentru curațarea parchetului. Aceasta soluție simpla te poate ajuta sa scapi de mirosurile neplacute și sa iți menții casa stralucitoare și curata.Cum sa prepari soluția de curațare    Ingrediente…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știu acest truc

23:56, 05.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știut acest truc

22:16, 04.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

Cu ce sa indepartezi arsura de pe talpa fierului de calcat. Combina aceste ingrediente și eficacitatea lor va fi marita de 10 ori

17:36, 19.05.2024 - O talpa murdara a fierului de calcat poate lasa urme și murdarie pe hainele noastre. Inainte de a folosi fierul, este important sa va asigurați ca talpa este curata. Daca este murdara sau arsa, exista cateva trucuri simple pe care le puteți folosi pentru a scapa de aceasta problema. Cum se curața talpa…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?