Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Troleul 5 nu va circula în acest weekend!

Publicat:

RATUC a anunțat ca in urma lucrarilor de asfaltare care au loc in sensul giratoriu de la aeroportul Cluj-Napoca, in zilele de 09 și 10 noiembrie se suspenda circulația pe linia 5 de troleibuze.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cheile Galbenei, locul din Apuseni unde se „ascunde” o superba cascada! Destinația este perfecta pentru un weekend in natura.

12:40, 27.06.2024 - La nici 150 de kilometri de Cluj-Napoca se afla Cheile Galbenei, locul din Munții Apuseni unde se „ascunde” o cascada care fura privirilem și inimile tuturor celor care pașesc pe aceste meleaguri.

Destinația perfecta sa scapi de canicula din weekend. Este considerat cel mai frumos traseu din Munții Apuseni

16:25, 21.06.2024 - La aproximativ 150 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, in Munții Apuseni, iubitorii de natura și drumeții pot avea parte de o experiența de neuitat, mai ales in contexul caldurii sufocante din oraș.

Activitate intensa pentru echipele de rugby de la Leii Campia Turzii, in weekend-ul trecut!

17:56, 18.06.2024 - Weekend-ul trecut, echipele de juniori de la clubul Leii Campia Turzii au fost angrenate in mai multe competiții sportive, unele oficiale, iar altele cu caracter amical. Astfel, echipa U8 a fost prezenta la Timișoara la ultima etapa din Campionatul Regional de Mini-Rugby Transilvania Sud, care s-a desfașurat…

Peste 3.500 de spectatori, la Gala de Deschidere a TIFF.23. Primul weekend de festival a fost sold out.

15:56, 17.06.2024 - Peste 3.500 de spectatori au fost prezenți in Piața Unirii din Cluj-Napoca la Gala de Deschidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). In primul weekend de festival, peste 20 de evenimente din program au fost sold out.

Sesiuni gratuite de caiac pe lacul Chios din Parcul Central, in acest weekend! Vezi programul sesiunilor

16:10, 12.06.2024 - Weekend-ul acesta se anunța a fi unul distractiv, cu sesiuni gratuite de caiac pe lacul Chios din Parcul Central al municipiului Cluj-Napoca. Caiac SMile, asociația din Satu Mare care militeaza pentru accesibilizarea sportului pentru persoane cu dizabilitați, va participa in perioada 14 - 16 iunie…

Elevii clujeni, invitati in weekend la scoala pentru a face miscare. Continua programul „Fugi in curtea școlii”.

19:41, 24.05.2024 - Programul „Fugi in curtea școlii” a revenit in Cluj-Napoca. Saptamana aceasta copiii sunt invitati in curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brancuși" și Liceului de Informatica ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activitați sportive.

Au crezut ca scapa in weekend. Mai mulți conducatori auto au fost depistați in trafic fara a avea dreptul de a conduce

15:15, 13.05.2024 - Polițiștii care au desfașurat ieri activitați pe drumurile publice au intocmit dosare penale și continua cercetarile, dupa ce au depistat trei persoane care au condus autovehicule fara sa dețina acest drept. Pe bld. Unirii din municipiul Baia Mare a fost depistat un autoturism al carui conducator auto…

Spectacolele „Muzicanții din Bremen” și „Trei cadouri fermecate”, in weekend, la Teatrul de Papuși „Puck”

08:50, 26.04.2024 - Cei mici și cei mari sunt așteptați la finalul acestei saptamani la Teatrul de Papuși „Puck” din Cluj-Napoca la spectacolele „Muzicanții din Bremen”/ „A bremai muzsikusok”, in regia lui Rumi Laszlo (sambata, 27 aprilie, de la ora 11) și „Trei cadouri fermecate”, in regia lui Cristian Pepino (duminica,…

Cuvinte cheie:

cluj napoca weekend troleul

Ce parere ai despre aceasta stire?