Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Triunghi al Bermudelor pe litoralul românesc!

Publicat:

Statiunile sunt pline, cearsafurile si saltelele sunt intinse peste scoicile, chistoacele si resturile de pe nisip, duduile topless si meduzele fac parte din peisaj, fotografii si-au scos de la naftalina papagalii si maimutele, vanzatorii ambulanti au comercializat primele tone de namol, veselia continua; continuam si noi sa prezentam stiri estivale de la fata insorita a locurilor, in prag de iulie:            &nbs (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa o zi de plaja pe litoralul romanesc in plin sezon estival. Stațiunile sunt pline de turiști in acest weekend

12:25, 20.07.2024 - Temperaturile aduse de valul de canicula se resimt cel mai tare in acest moment pe litoral, ajungand pana la 34 de grade Celsius. Cu toate acestea, fiind sezon estival, plajele sunt pline de turiști, chiar daca prețurile sunt pe masura. 

Ce au putut gasi turiștii pe plajele unor stațiuni populare de pe litoralul romanesc. „Am facut un gest doar ca sa știți ce va așteapta”

00:11, 07.07.2024 - Litoralul romanesc ține tot mai greu pasul cu stațiunile din Grecia, Turcia, Bulgaria sau Albania, motiv pentru care tot mai mulți turiști aleg stațiunile de afara. Asta și pentru ca, in unele cazuri, plajele stațiunilor de pe litoralul romanesc nu sunt inca gata sa-și primeasca turiștii.

S-au scumpit vacanțele pe litoralul romanesc: cel mai scump sejur costa cat 3 salarii minime

15:05, 01.07.2024 - Incepand de luni, 1 iulie, prețul vacanțelor pe litoralul romanesc s-a scumpit cu circa 15% dupa cum au anunțat hotelierii, precizand ca gradul de ocupare este și in astfel de condiții de peste 90%.

Se largesc plajele pe litoralul romanesc. Mai mulți kilometri in stațiunile de la Marea Neagra

17:50, 23.06.2024 - Din acest an, turistii care merg la Neptun si Jupiter vor avea in plus 2,5 kilometri noi de plaja. Autoritatile au in plan ca pana in toamna sa largeasca si plajele din Saturn, Venus, Mangalia si 2 Mai.

Cat costa porumbul fiert in stațiunile de la malul Marii Negre. Prețurile au explodat in 2024

17:55, 19.06.2024 - Sezonul vacanțelor a venit! Chiar daca mulți romani aleg destinații turistice precum Bulgaria sau Grecia, litoralul romanesc ramane in topul preferințelor. Anul trecut mulți spuneau ca prețurile sunt exagerate. Este vreo diferența anul acesta? Cat a ajuns sa coste un porumb fiert pe litoralul romanesc…

Adevarata poveste a stațiunilor cu nume de planete: Cum a influențat Ceaușescu litoralul romanesc

10:15, 16.06.2024 - Stațiunile de pe litoralul romanesc se deosebesc prin denumirile lor unice, inspirate din sistemul solar. De ce au aceste nume și cine a decis sa le atribuie? Istoria acestor denumiri ne duce in perioada comunista, sub conducerea lui Nicolae Ceaușescu. De ce stațiunile romanești au nume de planete?…

Cum va arata litoralul romanesc in 2024, in comparație cu 2023. Stațiunile preferate de romani

06:35, 22.05.2024 - Chiar daca foarte mulți romani au inceput sa-și indrepte atenția catre vacanțe in strainatate, exista in continuare foarte mulți conaționali care opteaza pentru concedii pe litoralul romanesc

CFR Calatori conecteaza Targu Mureșul cu litoralul romanesc. Rute directe inspre stațiunile de la Marea Neagra

06:05, 22.05.2024 - Incepand cu data de 14/15 iunie, Caile Ferate Romane (CFR) da startul programului estival de transport Trenurile Soarelui prin intermediul caruia toate regiunile țarii vor fi conectate cu destinațiile de vacanța de pe litoralul romanesc, pana la data de 7/8 septembrie. CFR Calatori pune la dispoziția…


Ce parere ai despre aceasta stire?