Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trişti şi de ziua lor. Bătrânii din aziluri au sărbătorit Ziua Persoanelor în Etate uitaţi de copii şi rude (VIDEO)

Publicat:

Tristi si de ziua lor. Departe de cei dragi, uitati de copii si rude, batranii din aziluri au sarbatorit a persoanelor in etate alaturi de asistenti. Captivi in libertate, ei traiesc cu amintirile frumoase din trecut si se bucura de fiecare data cand un strain le trece pragul.

a venit la Centrul de reabilitare din satul Cocieri acum cinci ani. A fost exilat in Siberia, cand avea noua ani, si toata viata a fost privit ca "un dusman al poporului". Are doi copii, care nu-i pot fi, insa, mereu in preajma. La cei 72 de ani batranul are o singura dorinta.

"Sa-mi…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Statisticile evidentiaza o realitate ingrijoratoare -Constientizarea scazuta a cancerului ovarian

10:55, 08.05.2024 - Specialistii Spitalului CF Timisoara atrans atentia, miercuri, de Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului Ovarian, ca statisticile evidentiaza o realitate ingrijoratoare – constientizarea scazuta a cancerului ovarian. Potrivit medicilor, 9 din 10 femei au experimentat simptome multiple ale cancerului…

Care este ultima dorința a lui Celine Dion. Artista macinata de o boala grava s-a destainuit fanilor

19:45, 26.04.2024 - Care este ultima dorința a lui Celine Dion. Artista macinata de o boala grava s-a destainuit fanilorCeline Dion a intristrat o lume intreaga odata ce a anunțat ca sufera de o boala grava. Totuși, artista internaționala inca mai crede intr-o minune și ca se va vindeca.Celine Dion se afla intr-o…

La ce riscuri de sanatate se expun cei care lucreaza noaptea. Boala cumplita care ii paște

07:35, 19.04.2024 - Persoanele care lucreaza in ture de noapte prezinta un risc mai mare de demența și alte boli, spune un important expert in somn, a carui afirmație se bazeaza pe rezultatele unor studii științifice.

Guvernul modifica a treia oara „taxa pe boala”

18:40, 11.04.2024 - Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”, anunța premierul Marcel Ciolacu. El afirma ca se percepe CASS doar pentru concediile medicale in cazul bolilor obișnuite, a celor ce impun carantina și reducerea cu 25% a timpului de lucru.

O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa

14:25, 08.04.2024 - In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia, Danemarca, Belgia, Spania și Marea Britanie.

Medic pediatru: Vedem afectiuni care erau mai degraba prezente in zona de adulti. Patologia de tip boala inflamatorie intestinala a explodat in ultimii ani

23:35, 03.04.2024 - Medic pediatru: Vedem afectiuni care erau mai degraba prezente in zona de adulti. Patologia de tip boala inflamatorie intestinala a explodat in ultimii aniDr. Iulia Tincu, medic primar gastroenterologie pediatrica la Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti, a afirmat, miercuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?