Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trenurile între București și Constanța vor avea întârzieri. Circulația feroviară ar putea fi afectată și în alte zone din cauza vremii

Publicat:

Trenurile care circula pe magistrala Bucuresti-Constanta vor inregistra intarzieri din cauza restrictiilor impuse de sambata seara de CFR SA, ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori printr-un comunicat, transmite Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

CFR Calatori anunța limitari de viteza din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile vor circula cu intarzieri

15:41, 28.06.2024 - CFR Calatori a informat faptul ca, din cauza limitarilor de viteza impuse trenurilor pe fondul tenperaturilor ridicate, in zonele afectate de fenomenele meteo extreme de canicula, se inregistreaza intarzieri semnificative.

Circulația pe A2 și pe magistrala feroviara București-Constanța, intrerupta din cauza unui incendiu

19:40, 24.06.2024 - Circulația pe autostrada A2 și pe magistrala feroviara București-Constanța este intrerupta luni dupa amiaza din cauza unui incendiu de vegetație. Acesta a izbucnit in apropierea șoselei și a afectat vizibilitatea. Mașinile circula pe trasee deviate.

CFR SA inchide temporar circulatia feroviara intre Babadag si Cataloi - de pe sectia Medgidia – Tulcea Oras. Iata cauza

08:06, 15.06.2024 - CFR anunta, vineri seara, 14 iunie 2024, inchiderea circulatiei intre Babadag si Cataloi de pe sectia Medgidia ndash; Tulcea Oras din cauza avariilor provocate de furtuni."Urmare a avizarii administratorului infrastructurii feroviare ndash; CFR SA, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile din cursul…

Circulația feroviara va fi inchisa jumatate de an pentru reparații pe 7 km de linii de cale ferata de langa Craiova

14:00, 31.05.2024 - Trenurile nu vor circula intre iunie și decembrie pe 7 km de cale ferata dintre Balș și Craiova, iar pentru transport vor fi introduse microbuze și autobuze, anunța CFR Infrastructura. Se vor face lucrari de reparații, pentru ca trenurile sa poata atinge 120 km/h. Costurile sunt de 24 milioane lei.

Intarzieri de peste 3 ore in circulația unor trenuri din cauza unor deranjamente intre Deva și Ilteu

10:11, 23.05.2024 - CFR Calatori anunța ca mai multe trenuri au, joi, intarzieri care ajung și la peste 3 ore din cauza unor deranjamente la infrastructura feroviara (lipsa tensiune) intre stațiile Deva – Ilia – Zam – Ilteu, potrivit mediafax.

Trenurile de metrou pe Magistrala 2 circula la intervale de 6 minute, din cauza unei defecțiuni

08:46, 21.05.2024 - Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfasoara la un interval de 6 minute marți dimineața, din cauza unor defectiuni aparute in sistemul de automatizare a traficului, anunța Metrorex.

Circulație reluata prin gara Ploiești Vest. 15 trenuri de calatori au inregistrat intarzieri

18:35, 02.04.2024 - Circulația a fost reluata in gara Ploiești Vest, unde marți dupa-amiaza s-a produs un scurt circuit care a afectat traficul trenurilor cu tracțiune electrica. 15 trenuri de calatori au staționat in garile adiacente și au inregistrat intarzieri.

Vantul puternic afecteaza circulația feroviara. Trenurile circula pe un singur fir intre Pasarea - Branești și Fundulea - Branești

15:50, 02.04.2024 - Traficul feroviar este restricționat marți dupa-amiaza pe un singur fir de circulație pe intervalele Pasarea - Branești și Fundulea - Branești, din cauza copacilor smulși de rafalele puternice de vant și cazuți pe calea ferata.


Ce parere ai despre aceasta stire?