Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei sri-lankezi au încercat să treacă granița ilegal, ascunși în cutii de carton

Publicat:

Trei cetațeni din au incercat sa iasa din țara ascunși in cutii de carton transportate de un camion. Aceștia au fost prinși de polițiști la II, iar șoferul roman este acum cercetat pentru trafic de migranți, relateaza Agerpes.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zece ucraineni au incercat sa treaca ilegal granița Rep. Moldova cu Ucraina. Unul dintre ei s-a inecat

14:25, 28.06.2024 - Cei zece barbați ucraineni au incercat sa paraseasca ilegal Ucraina pe o barca peste raul Nistru, pe fondul campanii de mobilizare pentru completarea randurilor armatei la peste doi ani de razboi cu Rusia. Unul dintre ei s-a inecat in timpul traversarii clandestine, potrivit IGPF de la Chișinau.

Opt straini veniti in Romania sa lucreze au fost expulzati de pe Aeroportul Cluj. Au incercat sa plece ilegal din Romania.

16:15, 27.06.2024 - Opt barbati din Sri Lanka si Bangladesh care venisera in Romania pentru a se angaja, dar ulterior au fost prinsi cand incercau sa iasa ilegal din tara pentru a ajunge in vestul Europei, au fost expulzati si au primit interdictie sa se intoarca in UE.

Opt straini veniti in Romania sa lucreze, expulzati dupa ce au incercat sa treaca ilegal granita

10:01, 27.06.2024 - Opt barbati din Sri Lanka si Bangladesh care venisera in Romania pentru a se angaja, dar ulterior au fost prinsi cand incercau sa iasa ilegal din tara pentru a ajunge in vestul Europei, au fost expulzati si au primit interdictie sa se intoarca in Uniunea Europeana timp de cinci ani.

Trei srilankezi gasiți ascunși in cutii de carton, la Nadlac

20:45, 25.06.2024 - Un tanar de 19 ani, aflat la volanul unei autoutilitare ce transporta cutii de carton in Ungaria, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II. Polițiștii de frontiera au avut parte de o „surpriza” la controlul amanunțit.

Tanar de 20 de ani, prins in timp ce incerca sa treaca frontiera de vest cu o duba in care erau ascunși trei etiopieni

16:10, 19.06.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat in noaptea de luni spre marți, ascunsi intr-o autoutilitara, trei cetateni din Etiopia care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria. Șoferul, cetațean roman, este cercetat sub control judiciar pentru 60…

Șapte cetațeni din Sri Lanka, ascunși in cutii de carton, descoperiți la frontiera Nadlac II

11:10, 14.06.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat, ascunși intr-o autoutilitara condusa de un tanar de 21 de ani,... The post Șapte cetațeni din Sri Lanka, ascunși in cutii de carton, descoperiți la frontiera Nadlac II appeared first on Special Arad · ultimele…

Cinci nepalezi, prinsi in Timis cand incercau sa treaca ilegal granita

10:40, 17.05.2024 - Un grup de cinci cetateni nepalezi, sositi in tara cu forme legale de munca, au fost prinsi in zona Comlosul Mare, cand incercau sa treaca ilegal frontiera in Serbia pentru a ajuns in vestul continentului. „In data de 16.05.2024, in jurul orei 16:00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei…

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?