Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei persoane, arestate in Malaysia in legatura cu asasinarea lui Kim Jong Nam

Publicat:

Doua femei si un barbat au fost arestati in legatura cu asasinarea lui , fratele vitreg al liderului nord-coreean, in Malaysia, a anuntat joi politia, potrivit site-ului agentiei de stiri .

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei arestari in legatura cu alerta de botulism din Rusia

15:11, 18.06.2024 - Trei persoane au fost arestate in legatura cu imbolnavirile de botulism care afecteaza Moscova și alte orașe din Rusia, informeaza agenția de presa Reuters.Potrivit Reuters, peste 120 de persoane din Moscova dar și din alte orașe, in principal Kazan și Nijni Novgorod, au ajuns la spital, unele dintre…

Trei persoane din R. Moldova, arestate in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:15, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Grupul „Iarba Dulce” : Șapte persoane arestate pentru trafic de droguri. Canabisul era cultivat intr-o localitate din Dambovița

10:51, 03.06.2024 - Șapte persoane au fost arestate preventiv dupa ce au vandut droguri pe o platforma online, intr-un grup denumit „Iarba Dulce”. Aceștia cultivau canabis in localitatea Pucioasa, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dambovița.

Polonia sub presiunea serviciilor rusești: Au fost arestate noua persoane in legatura cu acte de sabotaj

12:01, 21.05.2024 - Polonia a arestat noua persoane in legatura cu acte de sabotaj comise in tara la ordinul serviciilor rusesti, a anuntat luni seara premierul Donald Tusk, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Donald Tusk anunța ca noua persoane acuzate de acte de sabotaj la comanda lui Putin au fost arestate

09:41, 21.05.2024 - Prim-ministrul polonez Donald Tusk a anunțat, luni, ca noua persoane au fost arestate recent in Polonia suspectate de acte de sabotaj in folosul serviciilor de informatii ruse, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Sute de protestatari au incercat sa intre in fabrica Tesla de langa Berlin. Mai multe persoane au fost arestate

10:41, 11.05.2024 - Sute de protestatari care se opun extinderii fabricii Tesla din Grunheide, langa Berlin, s-au confruntat vineri cu politia, in timp ce unii dintre ei incercau sa ia cu asalt uzina de productie a vehiculelor electrice, relateaza The Guardian, preluat de digi24.ro .

(video) Proteste violente in Franța. Zeci de persoane arestate la Paris. Magazine sparte, forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

21:20, 01.05.2024 - Proteste violente in mai multe orașe din Franța. Zeci de persoane au fost arestate, miercuri, in timpul manifestaților de 1 Mai la Paris și Lyon, dupa ce mai multe grupuri de anarhiști au incercat sa deturneze marșul pașnic la care participa mii de membri ai sindicatelor. De asemenea, in orașul Nantes…

Șase persoane au fost arestate in urma uciderii unui fotbalist sud-african

15:10, 10.04.2024 - Șase suspecți au fost arestați miercuri in legatura cu uciderea fotbalistului sud-african Luke Fleurs, 24 de ani. Acesta a fost impușcat in piept la o benzinarie saptamana trecuta, la Johannesburg, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?