Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei ani de închisoare pentru Constantin Nastasia, buzoianul care şi-a torturat iubita, studentă în Braşov

Publicat:


La inceputul acestui an, si-a sechestrat iubita, o buzoianca in varsta de 19 ani, studenta in Brasov, si a torturat-o timp de sapte ore.
Din toamna anului 2014, atunci cand Alina a intrat la facultate, Constantin s-a mutat cu partenera sa in orasul de la poalele Tampei. Pareau ca formeaza un cuplu fericit insa Constantin si-a dezvaluit treptat adevarata fata. Alina a incercat sa puna punct relatiei insa asta l-a infuriat peste masura pe Constantin. 
Din iubitul fara defecte, de la inceputul relatiei, s-a transformat in calau. Pe 6 februarie, in intervalele orare…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avocatul din Iași care si-a ucis iubita insarcinata a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare

14:00, 21.06.2024 - Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat ca si-a omorat concubina insarcinata, a fost condamnat, vineri, la 23 de ani de inchisoare, decizia pronuntata de Curtea de Apel Iasi nefiind definitiva.

Avocatul din Iași, acuzat ca și-a aruncat iubita pe geam va face 23 de ani de inchisoare

13:30, 21.06.2024 - „Ultima ora in dosarul de la Iași al avocatului criminal Felecanu. Acesta a fost condamnat de catre Curtea de Apel Iași la 23 de ani de inchisoare și o despagubire de 210.000 E cu titlu de despagubiri pentru daunele morale pricinuite prin omorul calificat savarșit in legatura cu concubina insarcinata. Soluția…

Ce „compromis” a facut Edy Kovacs de dragul Anei Baniciu, la inceputul relației. Numara zilele pana vor deveni parinți și se vor muta in curand in noua casa: „L-am obligat...”

13:26, 01.06.2024 - Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregatesc de o noua etapa in viața lor. Artista este insarcinata in noua luni și numara zilele pana cand va deveni mama. Pe langa ca familia lor urmeaza sa se mareasca, cei doi se vor muta și intr-o casa noua inainte de venirea pe lume a copilului.

Un barbat care iși executa pedeapsa la penitenciarul Gherla din Cluj a pus la cale o schema rapida de imbogațire, chiar din inchisoare

10:35, 13.05.2024 - Un pușcariaș inchis la penitenciarul Gherla a gasit o metoda de imbogațire chiar de dupa gratii. Barbatul a inșelat mai mulți batrani din Brașov și București, folosindu-se de o pacaleala telefonica deja cunoscuta printre escrocii din Romania, metoda accidentul.Astfel, chiar din pușcarie barbatul apela…

Ucigașul studentei de la Medicina din Timișoara a cerut sa fie lasat liber: A invocat o operație pe inima

18:45, 17.04.2024 - Tanarul student la Facultatea de Medicina din Timisoara Mirel Dragomir, care in 22 martie si-a ucis iubita, studenta si ea la aceeasi facultate, a cerut sa fie plasat in arest la domiciliu. Judecatorii de la Tribunalul Timis i-au prelungit, insa, cu 30 de zile, arestarea preventiva.Avocatul…

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Star Matinal. Diana Matei, dezvaluiri de la inceputul relației cu Marian Cleante. De ce parinții ei nu l-au acceptat: „Dupa noi, potopul”

11:00, 02.04.2024 - Diana Matei și Marian Cleante sunt impreuna de ani buni și au impreuna un fiu. Chiar daca astazi au o familie frumoasa, la inceput, lucrurile nu au stat chiar așa. Artista iși aduce aminte de perioada in care parinții ei nu au fost de acord cu relația lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?