Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trebuie să o vezi pe ASTA! Olga, sora lui Leo de la Strehaia, şi-a tatuat buzele

Publicat:

Olga de la Strehaia, sora lui Leo, a decis sa se reinventeze, asa ca intrat în "reparatii capitale". Dupa ce a înselat-o sotul, femeia a mers la un salon de cosmetica pentru a se aranja si pentru a se simti mai bine.

Sora lui Leo de la Strehaia nu a uitat de look-ul ei si are grija de felul în care arata. Dupa ce s-a epilat, în direct, si-a facut bucle si si-a tatuat sprâncenele, acum a venit rândul buzelor. Olga si-a tatuat conturul buzelor cu roz.

VEZI CUM ARATA AICI.

S-a epilat pentru prima data

Olga a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piedone: „Voi incerca sa normalizez ce nu s-a intamplat in Bucurestiul celor 30 de ani, sa aduc zambetul pe buzele bucurestenilor”

08:56, 09.06.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la functia de edil general al Capitalei, a votat duminica dimineata, precizand, la iesirea de la urne, ca va incerca sa „normalizeze” ce nu s-a intamplat in Bucurestiul celor 30 de ani.

Mireasa, sezonul 4. Ela, soția lui Petrica, și-a marit buzele cu acid hialuronic. Cum arata acum tanara

14:35, 28.05.2024 - Ela, soția lui Petrica Nemes, a apelat la o schimbare neașteptata. Fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4 a decis sa iși mareasca buzele cu acid hialuronic. Imaginea postata de tanara a luat pe toata lumea prin surprindere.

Intrebarea care se afla pe buzele tuturor barbaților: Cate flori se pun intr-un buchet, inainte de a le oferi?

16:51, 23.05.2024 - A oferi flori este un gest special, indiferent ca o facem cu o anumita ocazie sau fara un motiv anume. In funcție de numarul florilor care se regasesc in buchet, acesta poate transmite un anumit mesaj. Ce semnificație are fiecare cifra in parte. Cate flori ar trebui sa pui in buchetIndiferent ca oferim…

O tanara regreta ca și-a tatuat tot corpul, iar acum nu iși permite sa apeleze la proceduri de indepartare. Cum a realizat totul

13:30, 24.04.2024 - O tanara care și-a facut 25 de tatuaje pe tot corpul a ajuns sa regrete decizia, iar acum nu mai are posibilitatea financiara de a le indeparta! Iata cum și-a dat seama ca a fost o greșeala!

Adrian Minune și-a tatuat tot spatele și a suferit o intervenție chirurgicala de micșorare a stomacului. Pentru ce se pregatește

17:40, 15.04.2024 - Adrian Minune ii impresioneaza pe internauți! Artistul a apelat la doua schimbari majore in ceea ce privește aspectul sau fizic! Iata pentru ce eveniment important se pregatește cu nerabdare!

Vladuța Lupau, gest de milioane din partea soțului! Adi Rus și-a tatuat chipul cantareței de muzica populara pe braț. FOTO

17:46, 10.04.2024 - Vladuța Lupau a aratat extrem de mandra tatuajul soțului ei pe contul personal de Instagram. Iata cum arata desenul cu chipul cantareței de muzica populara imprimat pe brațul lui Adi Rus!

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?