Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tratamentul pentru cancerul de prostata

Publicat:

Metodele de tratare a cancerului de prostata sunt multiple si au efectele scontate, însa prezinta anumite reactii adverse neplacute. Cu toate acestea, medicii recomanda urmarea tratamentului, indiferent de efectele negative, pentru ca, spun ei, acestea sunt remediate în timp. Printre terapii putem aminti:


1.Radioterapia – poate cauza oboseala, dificultati în urinare, diaree, disfunctii erectile.
2.Prostatectomia – presupune îndepartarea integrala a prostate si poate cauza disfunctii sexuale si probleme la mictiune, ambele reactii putând…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Grindeanu dupa reacțiile negative privind restricțiile de pe Valea Oltului: ”Ma intereseaza sa fac autostrazi”

13:45, 05.07.2024 - Circulatia pe Valea Oltului va fi inchisa intre 8 iulie-9 august, pe perioada zilei, pentru lucrari la autostrada Sibiu – Pitesti. Vineri 5 iulie, aflat in vizita in Argeș pe tronsoanele 4 și 5 ale autostrazii Sibiu-Pitești, ministrul Sorin Grindeanu a explicat motivația restricționarii circulației.

FEMEI ANTREPRENOR IN ROMANIA Avertisment asupra OUG 69 si 70/2024 și efectele negative asupra economiei

10:20, 26.06.2024 - Organizatia Femeilor Antreprenor din cadrul UGIR (OFA UGIR) atrage atentia, intr-un comunicat, ca Ordonantele de Urgenta OUG 69 si OUG 70 din  21 iunie 2024, "aprobate fara o consultare publica prealabila", vor produce efecte... The post FEMEI ANTREPRENOR IN ROMANIA Avertisment asupra OUG 69 si 70/2024…

Zaharul ne imbatranește prematur pielea, atrag atenția specialiștii. Cum putem reduce efectele negative

05:35, 08.06.2024 - Chiar daca ar fi exagerat sa spunem ca zaharul este cel mai nesanatos aliment, studiile au demonstrat ca el creeaza dependența la fel ca drogurile. Mai mult, printre efectele negative provocate de consumul constant de zahar se numara și imbatranirea prematura a pielii.

Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic, medicamentul pentru diabet, folosit și pentru slabit

08:40, 30.05.2024 - Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic Continue reading Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic, medicamentul pentru diabet, folosit și pentru slabit at Tabu.

Studiul așteptat de milioane de bolnavi: O dieta bogata in legume ar putea incetini evoluția cancerului de prostata

19:06, 25.05.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatori de la Universitatea California din San Francisco vine cu vești incurajatoare pentru barbații diagnosticați cu cancer de prostata. O alimentație bogata in fructe și legume ar putea influența pozitiv evoluția acestei forme de cancer, potrivit Mediafax.

Radioterapia este o metoda importanta pentru tratamentul cancerului de san. Cand este indicata

09:16, 09.04.2024 - Radioterapia este o metoda importanta pentru tratamentul cancerului de san. Cand este indicata, ce tipuri de radioterapie se pot efectua și cat dureaza o cura aflam de la dr. Matei Bara, medic primar radioterapie.

Actualitate medicala/ Numarul cancerelor de ­prostata va creste semnificativ, ­avertizeaza un studiu

00:16, 08.04.2024 - Numarul cancerelor de prostata va creste puternic in urmatorii ani la nivel mondial, in special in tarile mai putin bogate, estimeaza un studiu publicat in revista The Lancet, care explica aceasta tendinta prin imbatranirea previzibila a populatiei, informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Potrivit concluziilor…

De ce trebuie sa punem un pahar de sare in fiecare camera din casa? Efectele nebanuite ale unui obicei atat de simplu

07:20, 07.04.2024 - Probabil ca nu este deloc o exagerara sa spunem ca modul in care privim gatitul ar fi de nerecunoscut, daca nu ar exista sarea. Insa, daca ne numaram printre cei care cred in diferitele superstiții din jurul acestui ingredient crucial din bucatarie, atunci cu siguranța ca deja știm ca el ar avea nenumarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?