Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transferuri Steaua. Reghecampf vrea mai mulți jucători

Publicat:

Laurențiu Reghecampf a dat detalii despre fotbaliștii pe care dorește sa ii transfere in pauza competiționala. Antrenorul stelei a vorbit și despre o posibila mutare a lui la gruparea roș-albastra. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laurențiu Reghecampf da vina pe Anamaria Prodan ca n-au divorțat inca: „Sunt cumva legat, ținut cu forța in aceasta casnicie”. De ce ea a lipsit de la proces

11:30, 22.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt inca in proces de divorț la aproximativ trei ani de cand au depus actele. Antrenorul de fotbal o acuza pe vedeta ca ea e vinovata ca procesul dureaza atat de mult, insa ea il contrazice și susține cu tarie ca vrea sa incheie rapid scandalul, e fericita alaturi…

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor sa se casatoreasca. Cand va avea loc marele eveniment: „Sunt fericit”

09:45, 22.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt pregatiți pentru o noua etapa in viața lor. Antrenorul iși dorește sa obțina sentința de divorț cat mai repede pentru a se casatori cu mama celor doi baieți ai sai.

Xtra Night Show. Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, detalii despre noul proces cu Anamaria Prodan. Declarații inedite: „A gasit...”

00:45, 14.06.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai termina. Antrenorul a acuzat-o pe fosta soție ca a instrainat unul dintre bunurile pentru partaj, motiv pentru care a mers cu poliția la poarta acesteia. Cei doi au intra intr-un nou proces, iar avocatul fsotului fotbalis a oferit mai…

Fatih Terim, implicat intr-un scandal penal legat de fraudarea unor jucatori

13:26, 30.05.2024 - Antrenorul turc Fatih Terim neaga ca ar fi investit intr-un fond financiar cu profit ridicat infiintat de un angajat al bancii turce Denizbank si prin care ar fi fost inselati numerosi fotbalisti celebri, relateaza presa din aceasta tara, citata de EFE, conform Agerpres.

Ce a postat Anamaria Prodan, in timp ce fostul soț ii facea plangere la poliție: „Fug sa-mi caut ambarcațiunea și automobilele”

16:16, 10.05.2024 - Anamaria Prodan a avut o reacție ironica in mediul online, dupa ce Laurențiu Reghecampf i-a depus plangere penala. Antrenorul o acuza pe fosta soție ca „a ratacit” cateva bunuri in valoare toatala de 600.000 de euro.

Mega-scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Antrenorul acuza ca i-au fost furate un bolid de lux și o barca. Ce spune Prodanca?

13:36, 10.05.2024 - Un nou mega-scandal zdruncina showbiz-ul romanesc! Scandalul dintre Prodanca și Reghe continua de aceasta data cu acuzații grave de furt. Vorbim despre un prejudiciu care se ridica la sute de mii de euro! Laurențiu Reghecampf a depus o plangere la poliție, dupa i-au disparut un bolid de lux și o ambarcațiune…

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat in creșterea celor doi baieți pe care ii are cu iubita lui, Corina Caciuc. Cum a fost surprins antrenorul / VIDEO

14:06, 11.04.2024 - Cu aproximativ doua saptamani in urma, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care il are impreuna cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a devenit așadar, tata de baiat, pentru a patra oara. Cum a fost surprins antrenorul in aceasta dimineața alaturi de iubita și micuții lor.

Bogdan Visan, antrenorul coordonator al Centrului de copii si juniori de la FC Arges: „Avem trei juniori selectionati la echipele nationale si 10 jucatori promovati la echipa mare”

10:30, 29.03.2024 - Pentru ca tocmai am avut pauza competiționala la echipele de club odata cu jocurile echipelor naționale, cum comentați cele trei convocari ale juniorilor de la FC Argeș? – Sunt foarte bucuros, foarte fericit, este meritul in primul rand al lor, pentru ca au muncit, au avut evoluții apreciate la echipa…


Ce parere ai despre aceasta stire?