Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI despre Kovesi și Coldea | „Codruţa era un copil de 28 de ani din Sibiu, procuror care făcuse vreo 3 dosare. Coldea era un maioraş. Am pus ochii pe el şi am spus că îi dau o şansă”

Publicat:

, , a declarat la Romania TV ca sefa DNA, , era „un copil de 28 de ani din Sibiu, procuror care avea 3 dosare la activ”, atunci cand a numit-o la carma institutiei. Totodata, fostul presedinte a precizat ca l-a numit pe ca sef adjunct al SRI pentru ca l-a considerat „istet” si ca era „tanar”. Fostul sef de stat a adaugat ca era cel mai tanar procuror de pe lista celor propusi la sefia DNA, scrie romaniatv.net . „Codruta era un copil de 28 de ani din Sibiu, procuror care facuse vreo 3 dosare. (…)…

Citeste articolul mai departe pe nasul.tv…  

Sursa articol: nasul.tv


Stiri pe aceeasi tema

Kovesi e cu ochii pe Austria, care ar putea compromite anchetele EPPO

09:41, 29.06.2024 - Noile modificari propuse de Austria la Codul de procedura penala ii dau motive de ingrijorare procurorului-sef european Laura Codruta Kovesi, care crede ca acestea ca ar putea impiedica anchetele EPPO.

Tanar roman, mort intr-un accident oribil, in Germania: Bogdan nu a avut nicio șansa, s-a izbit cu duba de un TIR

18:45, 21.06.2024 - Accident mortal pe autostrada A14 din Germania, in apropiere de Stasfurt, joi dupa-amiaza. Autostrada dinspre Halle spre Magdeburg a fost complet inchisa. Un roman de aproximativ 30 de ani și-a pierdut viața.

Accident grav pe A1. Un tanar de 22 de ani a murit pe loc dupa ce a intrat cu masina intr-un camion parcat

09:05, 19.06.2024 - Accident grav pe autostrada A1. Un tanar din Hunedoara a murit pe loc dupa ce a intrat cu masina intr-un autocamion parcat regulamentar pe autostrada A1, intre Sibiu si Sebes, in noaptea de marti spre miercuri.

Miron Mitrea comenteaza dosarul generalilor: "Urmeaza sa apara și alte lucruri" - Ce spune despre Florian Coldea

19:50, 26.05.2024 - Miron Mitrea a explicat cum Traian Basescu și Monica Macovei au creat acest sistem securistic și in ce context a ajuns Florian Coldea sa ocupe funcții cheie in statul Roman:"Traian Basescu, la propunerea Monicai Macovei, care era un procuror comunist, a creat un sistem. A cautat niște tineri manevrabili,…

Traian Basescu: „Eu l-am creat pe Coldea”. De ce i-a numit pe generalul negru și Codruța Kovesi la SRI și DNA

19:30, 26.05.2024 - In urma cu 8 ani, Traian Basescu recunoștea ca Florian Coldea a fost creația sa și ca, datorita lui, Coldea a ajuns sa influențeze jocurile de putere din varful SRI. Acum, insa, Basescu il critica dur pe fostul general, acuzat de corupție. Fostul președinte al Romaniei a declarat ca i-a placut modul…

Un copil in varsta de un an din Africa a fost numit cel mai tanar pictor din lume

11:05, 25.05.2024 - Un copil din Ghana a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai tanar pictor masculin din lume. Mama lui a declarat pentru BBC ca este mandra de capacitatea artistica a fiului ei și spera ca va putea lua cu asalt lumea artei.

Cauzele violenței din lume, vazute prin ochii lui Traian Basescu: 'Totul a pornit de la COVID'

11:50, 19.05.2024 - Traian Basescu a explicat la Romania Tv cum a ajuns ca valul de violența sa acapareze intreaga planeta, pornind cu cele doua razboaie, cel din Ucraica și cel din Orientul Mijlociu, și pana la impușcarea premierului Slovaciei, Robert Fico.

S-a laudat ca poate influenta un procuror, ca sa scape un prieten de dosar cu 4000 euro: Ce pedeapsa a primit un tanar din capitala

20:16, 16.05.2024 - Un tanar din capitala a fost recunoscut vinovat de savarșirea infracțiunii de trafic de influența stabilindu-i-se o pedeapsa sub forma de amenda in suma de 90 000 lei. Decizia a fost pronunțata la 15 aprilie curent, de Judecatoria Chișinau, sediul Buiucani.


Ce parere ai despre aceasta stire?