Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie rutieră la final de minivacanţă. O femeie şi copilul său de 10 ani au murit într-un accident, în Prahova

Publicat:

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, , in eveniment au fost implicate un tir incarcat cu var stins și un autoturism.

Din primele cercetari, accidentul s-ar fi petrecut pe fondul neacordarii de prioritate, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, .

Conform datelor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanța Prahova și de ISU Prahova, o femeie de 30 de ani și baiatul acesteia, in varsta de zece ani, au decedat. Alți doi barbați au fost raniți, unul dintre ei avand un traumatism cranio-cerebral grav.

Cei doi au fost transportați…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Incident halucinant in Gorj. O femeie a murit, dupa ce a fost impinsa in șanț de vecina ei. Cearta celor doua s-a terminat tragic

12:20, 21.06.2024 - Tragedie ingrozitoare in Gorj! Cearta dintre doua femei s-a terminat in mod halucinant. Una dintre ele a murit, dupa ce vecina ei a impins-o in șant. Femeia a fost reținuta, iar astazi judecatorii vor decide daca o vor lasa libera sau o vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Tragedie din cauza ca au mancat pește macrou

16:36, 02.05.2024 - In urma cu doua zile, o fetița de 4 ani dintr-o localitate din județul Calarași a murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat. Acesta a fost cumparat de la magazinul din sat. Bunica, care era internata in spital dupa ce i s-a facut și ei rau dupa masa, a facut infarct și a murit și ea cand a primit vestea…

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Inca o tragedie rutiera! O persoana a murit pe Calea Aradului

20:00, 30.03.2024 - Un barbat in varsta de 57 de ani, a condus un autoturism pe banda I dinspre sensul Mahle inspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autoturism, care circula pe același sens de deplasare, condus de o femeie in varsta de 47 de ani. Din nefericire, in urma impactului…


Ce parere ai despre aceasta stire?