Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la campionatul mondial! Cel mai bun pilot de raliuri din Irlanda a murit într-un accident

Publicat:

Cel mai bun pilot irlandez de raliuri, (33 de ani), a murit in urma unui accident produs in timpul unui test premergator rundei croate a campionatului mondial, a anunțat joi echipa sa Hyundai intr-un comunicat citat de Reuters, conform Mediafax.

Presa a relatat ca mașina lui Breen a ieșit de pe șosea și s-a ciocnit cu un stalp in timp ce pilotul de 33 de ani se pregatea pentru raliul de saptamana viitoare, al doilea al sau din acest sezon.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER × …

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie fara margini: 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

14:41, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital, a declarat sambata un oficial guvernamental.

Tragedie in Gorj. Un motociclist a fost spulberat de o autoutilitara. Barbatul a murit

13:10, 20.06.2024 - Accident infiorator in Gorj. Un motociclist a murit, marți dimineața, in condiții groaznice, dupa ce a fost spulberat de o autoutilitara. Tragedia s-a produs pe o strada din satul Cartiu, din județul Gorj. Barbatul de 59 de ani nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Tragedie in apropierea coastelor Italiei: 11 oameni au murit și alți 60 sunt disparuți

23:25, 17.06.2024 - Doua ambarcațiuni s-au scufundat in apropierea coastelor Italiei. 11 oameni au murit și alți 60 sunt disparuți, potrivit Reuters. Naufragiile au avut loc in apropierea coastei sudice a Italiei. Printre disparuți sunt și 26 de copii, au anunțat luni organizații, oficiali din paza de coasta și agenții…

Au murit imbrațișați, dupa ce au cazut peste 600 de metri: Un schior de cupa mondiala și iubita lui, decedați intr-un teribil accident montan

16:51, 05.06.2024 - Tragedie in Italia. Jean Daniel Pession, in varsta de 28 de ani, component al echipei de Cupa Mondiala a Italiei, specializat in schi viteza, a murit alaturi de prietena sa, intr-un accident pe munte. Cei doi au cazut de la peste 600 de metri, scrie observatornews.ro .

Tragedie pe insula Java: 9 elevi și un profesor au murit intr-un accident cu autobuzul școlar

09:40, 12.05.2024 - Cel putin 11 persoane, intre care noua elevi de liceu, si-au pierdut viata si zeci au fost ranite intr-un accident in care a fost implicat un autobuz scolar care transporta elevi de liceu in insula indoneziana Java, a informat duminica politia locala, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.


Ce parere ai despre aceasta stire?