Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în rugby-ul mondial. Noua Zeelandă îl omagiază pe cel care a fost Lomu

Publicat:

Legenda rugby-ului mondial, neo-zeelandezul Jonah Lomu, a decedat la varsta de 40 de ani. Celebrul rugbist din lume a suferit de o boala rara la rinichi. 

Jonah Lomu a fost diagnosticat cu sindromul nefrotic in 1997, fiind nevoit sa se retraga din activitate in 2002. El a fost supus unui transplant renal in 2004, reusind sa-si reia cariera pentru o perioada scurta de timp.

In 2011, boala a recidivat, iar in acest an a pierdut lupta cu maladia rara la rinichi de care a suferit. Oamenii din au ramas devastati dupa ce au aflat aceasta veste.

"El va fi tinut minte…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Canotaj: Medalie de bronz pentru Romania la patru rame feminin, la Cupa Mondiala de la Poznan

13:31, 16.06.2024 - Romania a cucerit o medalie de bronz in proba de patru rame feminin, duminica, in etapa treia a Cupei Mondiale de canotaj, de la Poznan (Polonia). Echipajul compus din Cristina Druga, Larisa-Andreea Bogdan, Andreea Popa si Geanina Juncanariu a fost cronometrat cu timpul de 06 min 49 sec 97/100, fiind…

Tom Curry, in lotul Angliei pentru turneul din Japonia si Noua Zeelanda

21:10, 10.06.2024 - Tom Curry, care a jucat foarte putin in actualul sezon din cauza unei accidentari, a fost inclus de selectionerul nationalei de rugby a Angliei, Steve Borthwick, in lotul pentru turneul din aceasta vara din Japonia si Noua Zeelanda, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Tom Cruise a incurcat masinile si era sa se urce in limuzina lui Rishi Sunak, in Londra. VIDEO

15:51, 04.06.2024 - Megastarul hollywoodian Tom Cruise a fost filmat cand incerca sa urce in mașina premierului britanic Rishi Sunak, dupa ce a aterizat pe heliportul londonez din Battersea, in centrul Londrei, scrie Politico. Actorul a confundat mașina care il aștepta cu cea a politicianului britanic, cele doua fiind…

Championship: Leeds vs Southampton - Echilibru in finala de pe Wembley

08:20, 26.05.2024 - Leeds - Southampton, meci contand pentru finala play-off-ului de promovare in campionatul Angliei, este programat, duminica, 26 mai, de la ora 17:00, pe Wembley din Londra, si va fi transmis in direct de platforma online AntenaPLAY.

Accel, un investitor timpuriu in Facebook, a atras fonduri de 650 de milioane de dolari pentru a investi in startupuri europene si israeliene

08:56, 15.05.2024 - Firma, care a facut pariuri timpurii prolifice cu aplicatia de social media Facebook si serviciul de streaming de muzica Spotify, a declarat intr-un comunicat ca a constituit fondul pentru ”sprijinirea fondatorilor ambitiosi care construiesc companii globale care definesc categoriile” in Europa si Israel.…

Premier League: Tottenham vs Manchester City - „Cetatenii”, spre al patrulea titlu consecutiv!

11:25, 14.05.2024 - Tottenham - Manchester City, meci restant contand pentru etapa a 34-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 14 mai, de la ora 22:00, la Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Premier League: Fulham vs Manchester City - „Cetatenii”, mari favoriti la Londra

08:25, 11.05.2024 - Fulham - Manchester City, meci contand pentru etapa a 37-a din campionatul Angliei, este programat, sambata, 11 mai, de la ora 14:30, pe Craven Cottage din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?