Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Republica Moldova: o sportivă din lotul naționalei a murit la 25 de ani

Publicat:

de Fotbal a anuntat, miercuri, ca , componenta a echipei nationale, a incetat din viata in urma unui accident la munte, conform news.ro.

„Cu profunda tristete si durere in suflet, de Fotbal isi exprima sincere condoleante si regretul profund fata de trecerea in nefiinta a jucatoarei Nationalei de fotbal, . Una dintre cele mai bune jucatoare ale Nationalei feminine a suferit un tragic accident incompatibil cu viata in timpul unei escale la munte, unde era plecata alaturi de coechipierele de club”, noteaza forul pe Facebook.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie! A vrut sa dea o mana de ajutor, dar și-a gasit sfarșitul. Un roman a murit pe o autostrada din Italia, dupa ce s-a oprit sa ajute o familie. Doi copii au ramas fara tata / FOTO 

12:21, 20.06.2024 - Accident tragic pe o autostrada din Italia. Un roman in varsta de 41 de ani a murit dupa ce a fost lovit in plin de un camion. Barbatul se oprise pentru a da o mana de ajutor unor persoane carora li se stricase mașina, insa și-a gasit sfarșitul. Doi copii au ramas fara tata.

Tragedie in fotbal: Portarul naționalei Muntenegrului a murit subit, la 26 de ani

12:50, 15.06.2024 - Matija Sarkic, portarul selectionatei Muntenegrului si al echipei de fotbal Millwall, a incetat din viata la 26 de ani, a anuntat clubul englez de liga secunda intr-un comunicat, informeaza EFE, citat de Agerpres. In urma cu 10 zile el aparase poarta naționalei intr-un meci contra Belgiei.

Accident cumplit in Bistrița Bargaului! Un barbat a murit strivit de tractor

20:26, 06.06.2024 - Tragedie in Bistrița Bargaului, unde un barbat și-a pierdut viața, dupa ce a fost strivit de un tractor. Potrivit ISU Bistrița-Nasaud, doua echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanța Județean Bistrița-Nasaud cu medic au intervenit pe raza localitații…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Tragedie pe insula Java: 9 elevi și un profesor au murit intr-un accident cu autobuzul școlar

09:40, 12.05.2024 - Cel putin 11 persoane, intre care noua elevi de liceu, si-au pierdut viata si zeci au fost ranite intr-un accident in care a fost implicat un autobuz scolar care transporta elevi de liceu in insula indoneziana Java, a informat duminica politia locala, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Tragedie pe Faleza Dunarii din Galați: un polițist de la trupele speciale a murit. Motocicleta pe care o conducea, lovita de o mașina

17:15, 05.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un motociclist și-a pierdut viața, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o mașina. Motociclistul care a decedat era polițist la trupele speciale ale IPJ Galați și se afla in timpul liber

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Baza sportiva moderna și echipa de fotbal redutabila, intr-o mare comuna din Buzau

18:15, 22.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Cislau, Ion Coman, anunța ca in mandatul sau va acorda o atenție deosebita revitalizarii sportului, care in ultimii ani s-a aflat in umbra. Coman promite ca va inființa o baza sportiva moderna și ca va sprijini reinscrierea echipelor de fotbal in campionatele oficiale de juniori…


Ce parere ai despre aceasta stire?