Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE AVIATICĂ. Un avion a căzut peste o maşină, parcată în preajma unui oficiu poștal. Sunt MORŢI (VIDEO)

Publicat:

Tragedie aviatica in statul american Louisiana. Un avion de mici dimensiuni a cazut peste o masina, parcata in preajma unui oficiu poștal. In urma accidentului, cinci oameni care se aflau in aparatul de zbor au murit.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie inainte de cununie. Ionela și George, cei doi motocicliști morți in accidentul de langa Iași, urmau sa se casatoreasca VIDEO

19:51, 20.05.2024 - Ionela și George, cei doi tineri din județul Galați, care și-au pierdut viața in groaznicul accident rutier produs duminica, 19 mai 2024, pe drumul ce leaga Iașiul de Vaslui, trebuiau sa se casatoreasca in cateva zile.

(video) „Stalpul s-a imbatat”. Un pilon electric a cazut peste o mașina parcata la o benzinarie din Ivancea. Cum s-a intamplat incidentul

08:50, 14.05.2024 - Un pilon electric a cazut peste o mașina ce staționa in parcarea unei stații PECO. Incidentul ar avea loc ieri 13 mai, in localitatea Ivancea din raionul Orhei. „Stalpul s-a imbatat”, se aude intr-un filmuleț postat pe rețele.

Incident inspaimantator in Capitala! Brațul unei macarale a cazut peste o mașina parcata

09:10, 02.05.2024 - Un incident de proporții, ce a avut loc in Capitala, a pus in alerta pompierii bucureșteni, care au intervenit la fața locului. Incidentul grav a avut loc pe Șoseaua Giurgiului din Capitala. Brațul unei macarale s-a rupt in timpul unei manevre, potrivit Știrile ProTV. A cazut și a strivit o mașina parcata…

BBC: Armata rusa, o „mașina de tocat carne”: 50.000 de morți confirmați, dar numarul ar putea fi mult mai mare. „I-au trimis in Iad”

09:20, 17.04.2024 - Numarul deceselor militare din Rusia in Ucraina a depașit acum pragul de 50.000, a confirmat BBC. Numarul ar putea fi insa mult mai mare. Jurnaliștii au explicat cum s-a ajuns la aceasta cifra.

Trei copii au ajuns la spital, dupa ce un copac a cazut peste mașina in care se aflau cu parinții și alți 2 frați

11:10, 29.03.2024 - Trei copii cu varste intre 13 si 4 ani au fost dusi la spital, vineri, dupa ce un copac a cazut pe masina in care se aflau alaturi de parinti si de alti doi frati, in localitatea Muresenii Bargaului, din Bistrita-Nasaud.

TRAGEDIE PE DRUM Copac cazut peste mașina cu 5 copii intre Bistrița și Vatra Dornei

10:00, 29.03.2024 - Pompierii militari sunt deja la locul accidentului pentru a indeparta copacul care a cazut peste mașina. The post TRAGEDIE PE DRUM Copac cazut peste mașina cu 5 copii intre Bistrița și Vatra Dornei first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit. Zeci de morți dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, in Africa de Sud – VIDEO

08:55, 29.03.2024 - Un accident dramatic, produs joi in Africa de Sud, s-a soldat cu peste 40 de decese. Oamenii se aflau intr-un autobuz, care dupa ce a cazut intr-o rapa a fost cuprins de flacari. Din primele informații, a existat un singur supraviețuitor – un copil. Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane,…


Ce parere ai despre aceasta stire?