Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedia putea fi evitatĒ?! Gre"eala fatalĒ a so:ului poli:istei din Gorj care "i-a ucis mama "i copilul

Publicat:

Noi informa:ii continE sE iasE la ivealE in cazul poli:istei din Gorj, care "i-a ucis mama "i bebelu"ul de numai "ase luni. Ancheatorii au descoperit gre"eala fatalE fEcutE de so:ul .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedia care a tulburat Italia. Clelia, o fosta Miss, a murit intr-un accident, dupa ce a cazut in casa liftului, de la etajul al patrulea

13:45, 03.07.2024 - Clelia Ditano (25 de ani) a murit, pe 1 iulie, dupa ce a cazut in casa liftului de la etajul al patrulea al blocului in care locuia, cu parinții sai, in Fasano, provincia Brindisi, sudul Italiei, relateaza Corriere della Sera și FanPage. Intreținerea ascensorului fusese facuta cu doua luni mai devreme.Accident…

Momentul in care Diana a fost inghițita de valuri, surprins in imagini! Iubitul ei a incercat pana in ultima clipa sa o salveze / FOTO

23:50, 22.06.2024 - Au aparut imagini cutremuratoare cu momentul in care Diana a fost inghițita de valuri. Tragedia a fost surprinsa de camerele de filmat și dovedesc ca iubitul ei, cu care intrase in Marea Neagra, a incercat sa o salveze pana in ultima clipa.

Tragedie in Gorj. Un motociclist a fost spulberat de o autoutilitara. Barbatul a murit

13:10, 20.06.2024 - Accident infiorator in Gorj. Un motociclist a murit, marți dimineața, in condiții groaznice, dupa ce a fost spulberat de o autoutilitara. Tragedia s-a produs pe o strada din satul Cartiu, din județul Gorj. Barbatul de 59 de ani nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Cei trei posibili vinovați de tragedia din Oradea au fost arestați preventiv! Ce a declarat mama fetelor: „Nu doresc nimanui…”

11:46, 13.06.2024 - Cei trei posibili vinovați de tragedia din Oradea, unde o femeie a fost gasita fara suflare, iar cealalta era ținuta inchisa intr-un apartament, au fost arestați preventiv pentru 30 zile. In urma cu cateva zile, o femeie a fost gasita moarta intr-o remorca dintr-o parcare din Oradea, totul ieșind…

O fosta secretara a fost ucisa din greșeala de prietena ei, in Gorj. Cum a avut loc tragedia / FOTO

18:05, 07.06.2024 - O tragedie șocanta a avut loc in Gorj, in care o femeie, fosta secretara, a fost ucisa din greșeala de catre propria ei prietena. Iata cum s-ar fi intamplat totul. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului.

O noua premiera pe scena Teatrului Maghiar: „Danaos”, bazat pe tragedia lui Eschil, „Rugatoarele”

12:50, 03.06.2024 - A șasea premiera din aceasta stagiune a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara va fi prezentata publicului vineri, 14 iunie, de la ora 19, in Sala Mare. Este vorba despre spectacolul „Danaos”, in regia lui Szabo Kristof, regizor-coregraf stabilit in Germania.

ȘI-A PUS CAPAT ZILELOR DIN CAUZA IUBIRILOR NEIMPLINITE Pantazi Ghica, scriitorul blestemat in amor

12:36, 23.05.2024 - Tragedia personala a lui Pantazi Ghica a inceput odata cu dezamagirea in dragoste The post ȘI-A PUS CAPAT ZILELOR DIN CAUZA IUBIRILOR NEIMPLINITE Pantazi Ghica, scriitorul blestemat in amor first appeared on Informatia Zilei .

Cine era tanarul de 30 de ani gasit mort in propriul autoturism, in Pitești. Cu ce se ocupa barbatul

10:45, 09.05.2024 - Tragedia a lovit orașul Pitești in urma descoperirii corpului unui tanar de 30 de ani gasit mort in propria mașina. Cine era barbatul care și-a gasit sfarșitul. Cu ce se ocupa, dar și ce suferința avea, potrivit dezvaluirilor facute de oamenii legii.


Ce parere ai despre aceasta stire?