Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toyota întrerupe producția la fabrica sa din Cehia din cauza lipsei de componente

Publicat:

Productia fabricii din Cehia a Toyota a fost oprita din cauza deficitului de componente, cauzat de un incendiu la un furnizor local, a anuntat marti un purtator de cuvant al producatorului auto nipon, transmite Reuters.

"Am fost nevoiti sa oprim productia luni seara, ceea ce, desigur, va afecta planul nostru de productie. Nu se stie inca cat timp va fi inchisa fabrica", a precizat purtatorul de cuvant , conform agerpres. Si in februarie a fost intrerupta productia la uzina din Cehia, unde se fabrica 1.000 de masini pe zi.
Cehia este puternic dependenta de industria auto, al…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla va opri productia la fabrica sa din Germania pentru cinci zile. Ce motive invoca

09:50, 05.06.2024 - Producatorul de vehicule electrice Tesla va opri productia la fabrica sa germana din Gruenheide timp de cinci zile, in iunie. Decizia a fost luata pentru a imbunatati procesele la unitatea sa de productie din afara Berlinului, a declarat marti , citat de Reuters, potrivit News.ro. 

Biscuitii Oreos vor fi din nou disponibili in Ucraina: fabrica Mondelez din Trostianet este acum complet reconstruita

06:35, 03.06.2024 - Producatorul de snackuri Mondelez si-a reluat productia de biscuiti Oreo in Ucraina, dupa ce fabrica sa dintr-un oras mic din partea de est a tarii a fost grav avariata in timpul invaziei Rusiei, in urma cu aproximativ doi ani, transmite Reuters, citat de news.ro.

Problemele Airbus devin tot mai grave: Livrarile s-ar putea prabuși din cauza lipsei de angajați și componente

08:50, 01.06.2024 - Grupul aeronautic european Airbus se confrunta cu noi presiuni in majorarea productiei de avioane pentru pasageri, din cauza deficitului de angajati si de componente, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Productia celui mai bine vandut vehicul electric, redusa din cauza lipsei de cereri

11:50, 26.05.2024 - Tesla a redus productia celui mai bine vandut vehicul electric al sau, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel putin 20%, incepand cu luna martie, conform datelor din industrie si a unei surse citate de Reuters.   Masura vizeaza solutionarea slabirii cererii pentru modelul vechi al producatorului…

Supremația Tesla se clatina bine: Productia celui mai bine vandut vehicul electric, redusa din cauza lipsei de cereri

10:40, 26.05.2024 - Tesla a redus productia celui mai bine vandut vehicul electric al sau, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel putin 20%, incepand cu luna martie, conform datelor din industrie si a unei surse citate de Reuters.

Rusia, amenințari catre trupele franceze și avertisment pentru NATO. „Pericol enorm” daca NATO trimite trupe in Ucraina

14:20, 08.05.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a MAE rus, a avertizat miercuri Franta ca, daca presedintele francez Emmanuel Macron va trimite trupe in Ucraina, atunci acestea vor fi vazute ca tinte legitime de catre armata rusa. In același timp, purtatorul de cuvant al Kremlinului a intarit ca trimiterea de…

VIDEO Rusia vrea sa produca limuzina lui Putin la fosta fabrica a Toyota din Sankt Petersburg

16:35, 07.05.2024 - Rusia va incepe sa produca anul acesta mașini de lux Aurus, folosite ca limuzina prezidențiala de Vladimir Putin, la fost fabrica Toyota din Sankt Petersburg, orașul natal al liderului de la Kremlin, relateaza Reuters.

Șoigu se lauda ca Rusia iși accelereaza producția de tancuri și lansatoare de rachete

14:05, 19.04.2024 - Ministrul apararii rus Serghei Soigu a declarat vineri ca tara sa isi accelereaza productia de tancuri si de sisteme grele de rachete (termobarice) cu lansare multipla, dar ca sunt necesare mai multe eforturi pentru a creste productia de echipamente de protectie a tancurilor, relateaza Reuters, conform…


Ce parere ai despre aceasta stire?