Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TOȚI OAMENII LUI RĂDOI! Steaua a trimis la UEFA lotul pentru duelul cu Partizan Belgrad

Publicat:

Radoi si-a ales “soldatii” pentru duelul de foc cu Partizan Belgrad. Steaua a trimis la UEFA lista cu jucatorii pentru dubla cu sarbii din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Gigi Becali nu concepe ca Steaua sa rateze calificarea în play-off-ul Champions League. Toata presiunea este pe Mirel Radoi.

Partizan Belgrad este un adversar dificil. Roș-albaștrii o înfrunta pe Partizan miercuri seara la București. Returul are loc peste o saptamâna, la Belgrad. Radoi a trimis la UEFA lista cu jucatori pentru dubla manșa. Catalin Carp îi ia locul lui Gabriel Tamaș,…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO + FOTO Cum au trait fanii romani victoria cu Ucraina: Imagini superbe din Germania și din București

18:51, 17.06.2024 - Romania a scris istorie și a caștigat in fața Ucrainei, scor 3-0, meciul de debut de la Campionatul European de fotbal din Germania. Golurile Romaniei au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) si Dragus (57).

Evenimente culturale desfașurate sub egida Institutului Italian de Cultura din București

16:25, 14.06.2024 - Cu ocazia Centenarului Puccini, Institutul Italian de Cultura din București impreuna cu ARTEXIM organizeaza la Universitatea Naționala de Muzica din București pe 14 iunie (orele 09.00-18.00) și 15 iunie (orele 09.00-14.00), simpozionul internațional dedicat sopranei romance Hariclea Darclee (1860-1939)…

Romania, remiza in amicalul cu Bulgaria. Constantin Grameni, capitanul de la Farul Constanta, a fost rezerva

23:36, 04.06.2024 - Echipa nationala de fotbal a Romaniei a disputat astazi, 4 iunie 2024, meciul amical cu Bulgaria, de pe stadionul "Steaualdquo; din Bucuresti, partida pregatitoare pentru Campionatul European din Germania.Partida s a incheiat la egalitate, 0 0.Romania selectioner, Edward Iordanescu a jucat cu: Fl. Nita…

Oana Moșneagu, primele declarații in ziua nunții cu Vlad Gherman. Ce s-a intamplat cu rochia de mireasa. „Suntem in plin proces de pregatire”

15:35, 02.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman se casatoresc religios astazi, dupa ce in urma cu cateva saptamani au facut cununia civila. Actrița a postat pe contul de socializare imagini cu rochia și a facut o dezvaluire celor care o urmaresc pe Instagram.Oana Moșneagu și Vlad Gherman traiesc astazi cea mai frumoasa…

„Tosca” la Cluj-Napoca sub egida Anului Puccini in Romania

17:10, 23.04.2024 - Antetul afișului cu recenta premiera a Operei Naționale Romane din municipiul de pe Someș este bogat și include, in afara de teatrul gazduitor, Ambasada Italiei, Institutul Italian de Cultura din București, Artexim și Ministerul Culturii.

Iohannis a anunțat cine are șanse la Primaria Capitalei: ‘El e un candidat redutabil’

11:45, 23.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat retragerea doctorului Catalin Cirstoiu din cursa pentru alegerile locale din București. „Nu e un mare succes al alianței” PSD-PNL, a fost concluzia lui Iohannis, transmisa in cadrul unei conferințe de presa din Coreea.


Ce parere ai despre aceasta stire?