Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TORNADĂ în Roma. Două persoane au murit, mai multe au fost rănite VIDEO

Publicat:

O persoana a murit la Ladispoli, un sat din zona de coasta, situat la aproximativ 50 de kilometri de capitala, iar cealalta la Cesano di Roma, la 30 de kilometri distanta de capitala italiana.

Mai multe persoane au fost usor ranite.

Tornada a provocat, de asemenea, pagube materiale, potrivit agentiei de presa Ansa. Pe de alta parte, Florenta este ingrijoara de cresterea nivelului apei fluviului Arno. Un pod a fost inchis ca masura de precautie.

se asteapta si la alte furtuni, luni. , Toscana, Abriuzzo, Molise si Campania sunt in…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit

22:00, 27.06.2024 - Accidentul feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Cinci persoane au murit și alte zeci au fost ranite, dupa ce un tren slovac s-a ciocnit cu un autobuz, au anunțat joi serviciile de urgența, potrivit Reuters. Un tren care calatorea din capitala ceha Praga spre capitala…

Accidentul feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit

20:36, 27.06.2024 - Accidentul feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Cinci persoane au murit și alte zeci au fost ranite, dupa ce un tren slovac s-a ciocnit cu un autobuz, au anunțat joi serviciile de urgența, potrivit Reuters. Urmarește Romania Libera pe X, Facebook și Google News!

O femeie a murit si alte patru persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident pe DN 72, in județul Prahova

23:00, 15.06.2024 - O femeie de 39 de ani a murit si alte patru persoane, intre care un copil, au fost ranite, sambata seara, dupa ce un autoturism si un TIR fara incarcatura s-au ciocnit, pe DN 72, in judetul Prahova, relateaza News.ro.Accidentul rutier s-a produs pe DN 72, in Bratasanca.„La fata locului s-au deplasat…

Accident grav in Dambovița. Un barbat a murit, iar doua persoane au fost ranite

10:00, 13.06.2024 - Un accident rutier grav s-a produs in județul Dambovița, soldat cu moartea unui barbat și ranirea a doua persoane. Incidentul a avut loc pe DN71. Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a asigura zona.

VIDEO O tornada s-a produs in Haiti: Zeci de persoane ranite, 300 de familii au ramas fara locuinte

18:05, 23.05.2024 - O tornada s-a produs in nord-vestul statului insular Haiti, unde a ranit cel putin 50 de persoane, a distrus 200 de case si a lasat peste 300 de familii fara locuinte, potrivit reprezentantilor Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Accident in Capitala. Traficul tramvaielor restricționat. Doua persoane ranite

12:45, 18.05.2024 - Traficul tramvaielor este restricționat, sambata, pe ambele sensuri dupa ce o mașina a lovit tramvaiul 19, iar din impact a fost proiectata in linia tramvaiului 40, la intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie cu strada Șerban Ghița, in Capitala.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.


Ce parere ai despre aceasta stire?