Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Torje a fost un ghimpe pentru apararea echipei Cagliari

Publicat:

Fotbalistul echipei Udinese, , a fost laudat, luni, de presa italiana pentru evolutia din meciul din deplasare cu Cagliari, scor 0-0, agentia Datasport notand ca romanul a fost foarte activ, ca un ghimpe pentru apararea gazdelor.

"Joaca putin peste o ora si este un ghimpe pentru apararea echipei Cagliari. Este foarte activ si creeaza singura ocazie reala a lui Udinese", mentioneaza Datasport, care i-a acordat lui Torje nota 6,5.

Calciomercato.it scrie ca Torje are o dorinta foarte mare de iesi în evidenta. "Românul…

Citeste articolul mai departe pe sport365.ro…  

Sursa articol: sport365.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine joaca in locul lui Bancu? Varianta lui Ilie Dumitrescu pentru Romania - Olanda

10:40, 28.06.2024 - Ilie Dumitrescu (55 de ani), fost component al echipei naționale a Romaniei, a dat verdictul in privința primului 11 pe care selecționerul Edi Iordanescu (46 de ani) l-ar putea trimite in teren la meciul cu Olanda, din optimile Euro 2024. Selecționerul echipei naționale are o mare problema inaintea…

Este pe val in lumea fotbalului, dar nu uita nici de iubita! Pentru Valentin Mihaila, nimic nu este mai important decat partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon / PAPARAZZI

22:55, 01.06.2024 - Valentin Mihaila și noua lui iubita s-au afișat impreuna pentru prima data in urma cu cateva saptamani și se pare ca se ințeleg din ce in ce mai bine. Fotbalistul și actuala partenera au fost vazuți in timp ce se plimbau intr-o zona buna a Capitalei. Cum au fost surprinși.

Romanul care il joaca pe Donald Trump, ovaționat 8 minute la Cannes

10:10, 22.05.2024 - Romanul care il joaca pe Donald Trump, ovaționat 8 minute la Cannes Sebastian Stan a fost ovaționat timp de 8 minute la Cannes, dupa proiecția filmului „The Apprentice”. Actorul de origine romana are 41 de ani și se bucura de foarte mare succes la Hollywood. In „The Apprentice”, Sebastian joaca rolul…

Inițiativa inedita la meciurile din Serie A. Ce va aparea pe spatele tricourilor la etapa din week-end!

17:50, 10.05.2024 - Șapte cluburi din Serie A, Cagliari, Genoa, Lecce, Milan, Torino, Udinese și Verona, au decis sa onoreze Ziua Internaționala a Mamei, sarbatorita in a doua duminica a lunii mai, inlocuindu-și numele de pe spatele tricourilor cu cel complet al femeilor care le-au dat viața. Ideea nu se va aplica decat…

Evan Ndicka va fi externat

17:06, 15.04.2024 - Fotbalistul echipei AS Roma, Evan Ndicka, care s-a prabusit pe teren, duminica, la Udinese, iar dupa alte analize se pare ca este aproape de a fi externat din spital, potrivit news.roPotrivit La Gazzetta dello sport, ultimele teste efectuate in aceasta dimineata au fost foarte pozitive.

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola ia apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:40, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola i-a apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:26, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

AS Roma, remiza cu Lecce, scor 0-0

21:45, 01.04.2024 - Formatia AS Roma a incheiat la egalitate, scor 0-0, cu Lecce, in etapa a 30-a a campionatului Italiei, potrivit news.ro Tot luni au avut loc meciurile Bologna - Salernitana, scor 3-0, Cagliari - Verona, scor 1-1, si Sassuolo - Udinese, scor 1-1.Partida Inter - Empoli are loc de la ora 21.45.


Ce parere ai despre aceasta stire?