Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 5 cele mai plictisitoare zodii în pat

Publicat:

Capitolul amor poate fi extrem de sensibil, cel putin pentru barbati, asa ca rareori doamnele si domnisoarele isi iau inima-n dinti si incearca sa poarte delicat, o astfel de conversatie cu partenerul de viata.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop pentru miercuri, 05 iunie 2024! Se anunta o zi controversata pentru una dintre zodii

08:11, 05.06.2024 - BerbecSe pare ca in prima parte a zilei esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitara, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul "tacerea e de aurldquo;. Rudele sau prietenii apropiati iti solicita ajutorul. Este bine sa ti rezolvi prioritatile personale…

Horoscop duminica, 26 mai. Scorpionii cunosc oameni noi și patru zodii au parte de ghinion

21:26, 25.05.2024 - Pentru duminica, 26 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ nu este mulțumit de cum se simte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa nu iși scoata in evidența reușitele.

Schimbari profunde pentru 5 zodii de la 1 iunie 2024. Descopera ca au puteri nebanuite, dau lovitura in tot ce fac

09:11, 17.05.2024 - Viitorul acestor zodii se va schimba radical incepand cu luna viitoare. Poate ca au avut parte de ghinion sau dezamagiri in trecut, dar astrele spun ca totul va lua sfarșit și vor avea parte de un nou inceput. Aceste zodii iși vor schimba viața complet Rac Nativii din zodia Rac descopera ca au o energie…

Zodii care au secrete in relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri in profunzime cu partenerii lor

09:40, 11.05.2024 - Zodii care au secrete in relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri in profunzime cu partenerii lorAstrologii spun ca exista anumite zodii care au secrete in relația de cuplu. Acești nativi nu sunt sinceri in profunzime cu partenerii lor și incearca sa ascunda adevarul.

Viața acestor zodii se schimba complet, imediat dupa Paște: Vei incepe sa crezi in miracole!

21:46, 05.05.2024 - Vești minunate vor face fericita viața acestor semne zodiacale imediat dupa Paște. Chiar incepand de luni, reprezentanții celor patru zodii ar trebui sa se aștepte la vești minunate. In curand, viața lor va fi plina de fericire și vor avea loc multe evenimente pline de bucurie.

Cele mai norocoase zodii ale lunii mai la capitolul bani. Vor reuși sa iși schimbe viața

19:25, 20.04.2024 - Dupa o perioada mai lunga in care parea ca destinul nu ține cu ei la capitolul bani, situația incepe sa se imbunatațeasca treptat. Trei zodii au cele mai mari șanse sa dea lovitura pe plan financiar in luna mai.

Doua zodii care vor avea succes la capitolul bani și pe plan profesional pana la finalul lunii aprilie. Iși vor duce la capat toate planurile

08:45, 15.04.2024 - Dupa ce in ultimele luni au depus eforturi pe plan profesional și au vrut sa se faca remarcați la locul de munca, doua zodii au parte de succesul la care au visat. Pentru acești nativi, cariera va fi pe primul loc pana la finalul lunii aprilie și sunt incurajați sa iși indeplineasca și dorințe mai vechi…

Cele mai norocoase trei zodii la capitolul bani in luna aprilie. Au cele mai mari șanse sa se imbogațeasca

20:16, 04.04.2024 - Luna aprilie va fi, de departe, cea mai buna perioada pentru trei zodii, caci meritele le sunt recunoscute. Au noroc pe plan financiar și sunt incurajate sa faca ceva diferit, dar nu vor sta rau nici in cariera. Se vor bucura de recunoaștere și apreciere in cariera.

Cuvinte cheie:

capitolul zodii plictisitoare

Ce parere ai despre aceasta stire?