Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 3 retete cu branza de vaci

Publicat:

Branza de vaci este un produs traditional al bucatariei romanesti. Aceasta se consuma ca atare, alaturi de sunca, ceapa si alte produse alimentare, sau in compozitia unor preparate destinate oricarui fel, de la aperitive si salate la tocane sau deserturi. O branza buna este bine scursa si inchegata corespunzator. Cand laptele se obtine de la vaci crescute cu faneata sau in aer liber, in mod traditional, gustul branzei este incredibil. Exista numeroase retete in care poti pune in valoare acest aliment nutritiv, satios si gustos, iar in continuare ai ocazia sa descoperi 3 dintre ele care sunt…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chilftele delicioase, ca la mama acasa, fara pic de oua! Ingredientul „secret” care le inlocuiește cu brio: ce trebuie sa adaugi in carne

13:30, 25.06.2024 - Rețeta detaliata pentru chiftele fara ouaIngrediente necesare pentru rețeta de chiftele fara oua:- 500 g carne tocata (vita, porc, pui sau o combinație),- 1 cartof mare, ras fin sau fiert și zdrobit,- 1 ceapa medie, tocata marunt,- 2-3 caței de usturoi, tocați marunt,- 1 felie de paine, inmuiata in…

Chiltele delicioase, ca la mama acasa, fara pic de oua! Ingredientul „secret” care le inlocuiește cu brio: ce trebuie sa adaugi in carne

13:25, 25.06.2024 - Rețeta detaliata pentru chiftele fara ouaIngrediente necesare pentru rețeta de chiftele fara oua:- 500 g carne tocata (vita, porc, pui sau o combinație),- 1 cartof mare, ras fin sau fiert și zdrobit,- 1 ceapa medie, tocata marunt,- 2-3 caței de usturoi, tocați marunt,- 1 felie de paine, inmuiata in…

Cum sa faci sirop de afine

10:01, 20.06.2024 - Afinele pot fi consumate atat in stare proaspata, in diferite combinații pentru pregatirea dulciurilor, dar pot fi și ingredientul principal al unui sirop dulce și aromat. Iata cum faci sirop de afine. Iți recomandam o rețeta de bautura racoritoare de vara pe care o poți face foarte ușor acasa. De ce…

Retete de sirop de zmeura

10:10, 18.06.2024 - A inceput sezonul zmeurei, fructul verii care are un conținut bogat de vitamine, calciu, fier și potasiu. Poți folosi fructele proaspete intr-o varietate de rețete culinare, dar poți pregati și cel mai aromat sirop de zmeura. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati suc din zmeura.Aromata și…

Cum prepari placinta cu spanac, un aperitiv delicios la inceput de vara

09:36, 25.05.2024 - Ce ingrediente sunt necesare pentru placinta cu spanac- 1 pachet de aluat foietaj proaspat sau facut in casa- 500g de spanac proaspat sau congelat- 1 ceapa mare, tocata fin- 2 caței de usturoi, marunțiți- 200g de branza feta, sfaramata- 100g de branza de capra, faramițata- 3 oua mari- 100ml de smantana…

Rețeta prajiturii Durerea. Cum se prepara acest desert

21:21, 08.05.2024 - Ingrediente pentru aluat:200g faina150g unt100g zahar pudra1 ou1 lingurița extract de vanilieIngrediente pentru umplutura:200g nuca macinata100g zahar2 lingurițe ness (cafea solubila)2 oua100ml lapteEsența de vanilieMod de preparare:Aluat:Intr-un castron, amesteca faina și zaharul pudra.Adauga untul…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?