Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tone de deșeuri au fost descoperite cu drona, în Sintești. Într-o curte se dezmembra un autocar

Publicat:

Tone de deșeuri au fost confiscate in comuna Sintești, de langa Capitala. Aici se fac dezmembrari in aproape fiecare curte și nimeni nu raspunde, spun inspectorii de mediu, care au descoperit intr-o curte un autocar parțial dezmembrat.  Gramezile de gunoaie au fost descoperite și cu ajutorul unei drone.  

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima din Padina. Fiii ucigași ai vrajitoarei Sidonia, arest in lux! Cum arata vila cu 3 niveluri și fantana arteziana unde iși executa pedeapsa

08:35, 27.06.2024 - Frații Marin, suspecții din dosarul uciderii afaceristului Sorin Anghel intr-un hotel din Padina, la inceputul lunii februarie, mai raman 30 de zile in arest la domiciliu. Solicitarea de prelungire a masurii preventive a fost facuta chiar de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița, in ciuda criticilor…

Atenție, calatori: Pana de curent pe o strada din capitala. Mai multe troleibuze staționeaza

11:35, 25.06.2024 - In atenția calatorilor. Din cauza unui deranjament la rețeaua de contact de pe strada Calea Ieșilor este afectata circulația unor rute de troleibuz. Mai mult, conform reprezentanților de la Primaria Chișinau, cateva unitați de transport staționeaza.

ULTIMA ORA! Autocar cu peste 50 de copii s-a rasturnat, la Racaciuni. SMURD-ul, doua ambulanțe și alte autospeciale s-au deplasat la fața locului

16:55, 24.06.2024 - In cursul acestei zile, pompierii militari au fost solicitați sa intervina in comuna Racaciuni, sat Racaciuni, in urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul ca un autocar a ieșit in afara parții carosabile. La locul accidentului au fost alocate doua autospeciale de stingere cu apa și spuma,…

Evaziune fiscala uriașa din afacerea cu deșeuri reciclabile. Percheziții in cinci județe și in Capitala

10:46, 30.05.2024 - Polițiștii au descins, joi, 30 mai 2024, la 13 adrese din Olt, Dolj, Ilfov, Teleorman, Valcea și București, intr-un dosar de evaziune fiscala din operațiuni cu deșeuri reciclabile inregistrate fictiv. Prejudiciul este estimat la aproximativ 3 milioane lei.

(video) Incalțaminte Balenciaga și haine Adidas, tainuite intr-un autocar care venea din Italia: Ce risca șoferul

09:30, 15.05.2024 - Incalțaminte și haine cu inscripțiile unor branduri renumite, tainuite intr-un autocar ce venea din Italia. Potrivit informațiilor pe caz este cercetat un tanar de 20 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU).

Incendiu langa Capitala: Ard anvelope și gunoi menajer

18:30, 20.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, pe camp, la ieșirea din Sintești spre Jilava. Pompierii precizeaza ca ard anvelope și gunoi menajer, iar suprafața afectata este estimata la 600 de metri patrați.

216 sticle de vin din Moldova, descoperite intr-un autocar la intrare in Romania: Unde erau ascunse

16:01, 18.04.2024 - Polițiștii de frontiera romani au descoperit intr-un autocar cu destinația Italia, ascunse și nedeclarate, in vederea sustragerii de la controlul vamal, 216 sticle de vin, de proveniența Republica Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?